insarcinata dupa petting?

30-03-2016
kinder96
Nu este medic/terapeut
kinder96
Buna, deci am mare nedumerire. Am facut petting cu prietena mea prin haine acum 2 luni jumate si am ejaculat in haine ea a tinut mana pe blugi cand am ejaculat cam un minut dupa a mers la baie sa se stearga este posibil sa fii avut sperma pe mana si sa fie insarcinata. Cm i-a venit in prima luna la 31 de zile a tinut-o 7 zile dupa a doua luna i-a venit la 29 zile si a tinut-o 6 zile. Credeti ca poate fii insarcinata ? Am citit pe net ca poti avea cm si daca esti insarcinata si ca sarcina se vede numai dupa 4 luni, un doctor va rog sa ma lamureasca si pe mine sunt foarte stresat,
4 comentarii
0
30-03-2016, ora 22:35
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Cum sa ramana insarcinata daca i-a venit CM doua luni de la actul sexual?!? Pentru liniste puteti sa utilizati un test de sarcina. Dar, inainte de toate va recomand cu caldura educatie sexuala caci va lipsesd notiuni elementare, fapt care va poate duce intr-o situatie neplacuta.
0
30-03-2016, ora 22:50
kinder96
Nu este medic/terapeut
kinder96
Lasati-mi va rog site de unde sa ne documentam.
0
30-03-2016, ora 22:55
Psihologie, Bucuresti
Incercati : -------*

(*modificat de admin)
0
30-03-2016, ora 23:30
kinder96
Nu este medic/terapeut
kinder96
Multumesc, deci in opinia dv putem sta linistiti?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici