Heavy petting si menstruatia
Buna seara! Ultima menstruatie a prietenei mele a venit pe 11 ianuarie, pe 25 si 26 ianuarie am facut petting, ea avand lenjerie intima si ciorapi lungi iar eu doar lenjerie intima, am mimat miscarile unul peste celalalt iar imediat ce am ejaculat am mers la toaleta si m-am sters apoi m-am spalat pe maini. Dupa aceea cu pantaloni peste ceva timp a urmat o a 2 ejaculare, eu avand pantaloni si lenjerie iar ea doar lenjerie apoi la fel m am dus la toaleta. Sambata 26 ianuarie iar am facut petting, eu neavand lenjerie iar ea a avut lenjerie si ciorapi lungi, dar ejacularea nu a existat. Urmatorul petting a fost miercuri 6 februarie, eu am avut lenjerie ea la fel si pantaloni scurti am ejaculat apoi imediat ce am simtit m am dus la toaleta si m am spalat, apoi am continuat petting ea avand lenjerie si pantaloni scurti si eu aceeasi lenjerie. Menstruatia ei trebuia sa apara pe data de 11 februarie dar nici pana azi nu a aparut. Suntem foarte speriati si ingrijorati. Precizez ca amandoi suntem virgini, nicio secunda organele noastre nu s-au atins propriu-zis, mereu a existat ori lenjeria ei ori a mea ori lenjerii si alte obiecte textile. Credeti ca exista riscul unei sarcini? O dor sanii si sunt umflati din 11 februarie cand trebuia sa vina, a simtit intepaturi si de menstruatie dar este foarte balona si simte dureri abdominale ce nu ar fi de la menstruatie. Ne este foarte frica si am dori raspunsul unui medic! Va multumim mult!
1 comentarii
buna, sperma nu poate patrunde prin materialele textile, intarzierea menstruatiei si restul simptomelor se datoreaza stresului acumulat. Daca totusi isi doreste sa fie mai linistita poate efectua un test de sarcina la aproximativ 3 saptamani de la "contact"
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ajutor! Sunt insarcinata?
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
- 4insarcinata dupa petting?
- 3Sarcina prin petting
- 2ajutați-ma, exista vreo sansa sa fi ramas însărcinată?
- 0Sarcina??
- 14Sunt extrem de speriat in legătură cu petting-ul
- 6Întârzierea menstruației de la petting?
- 3Intrebare urgenta, poate ramane insarcinata??
- 0Sarcina fara penetrare ?
- 0Posibilitate de sarcina
- 1Sarcina?
- 5Ne-am jucat puțin și suntem îngrijorați.
- 3Prea devreme?
- 0Posibila sarcină?
Mai multe informații despre: petting