Ajutați mă. imi este frica sa nu fie teste false.Este posibil o sarcina ?
Eu si prietenul meu "ne am jucat " in data de 22 iunie.El doar m a atins cu penisul ( nu a intrat, nu si a dat drumul, sunt virgina).De atunci mi s a facut frica gandindu ma ca poate am ramas.De atunci am facut vreo 3 teste, au iesit negativ.Dar imi este frica sa nu fie teste false.Este posibil o sarcina ? Tin sa mentionez ca pe 27 iunie mi a venit menstruatia
8 comentarii
Stați liniștită nu sunteți însărcinată
Citiți înainte ce înseamnă sarcina și când ar fi pozitiv un test de sarcina (14 zile de la contact ).Daca v a venit și menstruația stați calma.
Ciclu peste sarcina in in conditiile date șanse zero daca nu s a produs deflorarea (ruperea himenului)
Citiți înainte ce înseamnă sarcina și când ar fi pozitiv un test de sarcina (14 zile de la contact ).Daca v a venit și menstruația stați calma.
Ciclu peste sarcina in in conditiile date șanse zero daca nu s a produs deflorarea (ruperea himenului)
Am facut testul la 2 saptamani si dupa la 3 cu repetarea de 48 de ore.Citisem ca pot da fals si m am speriat.Am facut testele din prima urina dimineata.Va multumesc mult pentru raspuns...m am mai linistit
După 2-3 săptămâni, rezultatul testului e concludent. Nu ai de ce să-ți faci griji. Probabil acolo unde nu au avut rezultat corect, au fost făcute într-un timp scurt.
Nu va faceti griji in privinta testelor. Sunt concludente, dvs nu ati avut un contact sexual ca sa fiti însărcinată.
Totusi, pentru o viață sexuală sănătoasă și nu numai, va sugerez sa va informati despre mijloacele contraceptive.
Totusi, pentru o viață sexuală sănătoasă și nu numai, va sugerez sa va informati despre mijloacele contraceptive.
Vă mulțumesc pentru răspuns.Mă ajută enorm ! M am speriat mai mult pentru ca unele persoane au spus ca din cauza lichidului preejaculator se poate
Bună ziua.
Nu sunt șanse sa fiți însărcinată. Stați liniștită. Testele de sarcina au rata de precizie ridicata. Rezultatele fals-negative pot sa apară când sunt făcute prea devreme.
Nu sunt șanse sa fiți însărcinată. Stați liniștită. Testele de sarcina au rata de precizie ridicata. Rezultatele fals-negative pot sa apară când sunt făcute prea devreme.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sarcina prin petting
- 3Întârzie menstruația
- 2ajutați-ma, exista vreo sansa sa fi ramas însărcinată?
- 1Ajutati-maa
- 8Degetul in vagin
- 4Putin ajutor va rog!
- 1Sarcina fara contact sexual?
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 0Sarcina fara penetrare ?
- 0Posibilitate de sarcina
- 3Ajutati-ma! E urgent! Exista posibilitatea ca ea sa ramana insarcinata?
- 5Acordati mi putin timp va rog !!! sunt insarcinata?
- 1Sarcina de la masturbare?
- 1Posibilitate de sperma pe deget
- 1Se poate ca spermatozoitii sa treaca prin imbracaminte??
- 0Joc erotic in timpul ovulației dar fără penetrare, șanse de sarcina ??
Mai multe informații despre: petting sarcina fara penetrare