Sunt extrem de speriat in legătură cu petting-ul
Pe 23 decembrie prietena mea a venit la mine, am stat la un film dupa care spiritele s-au incins dupa niste sarutari si am ajuns la petting(ea era peste mine si erau miscari lente in sus și in jos), tin sa precizez ca eu aveam chiloti si niste pantaloni grosi, iar ea chiloti si blugi
Eu nu stiu daca am ejaculat sau a fost doar lichidul acela de dinainte dar aveam o pata mica in lenjeria mea intima si era foarte putin alba.
Pe data de 12 ianuarie din nou ne-am intalnit la mine, aceeasi poveste care a dus la acel petting ca si prima oara. Din nou eram imbracati cu chiloti si blugi amandoi, si din nou cand a plecat am observat o pata la fel ca si data trecuta in chilotii mei.
Eu nu cred ca am ejaculat deoarece dacă o faceam cel mai probabil simteam cand iesea lichidul si nu mai era doar o pata mica de 1-2 cm², ci mai mare de atat si mai umeda, deci nu am ejaculat in niciunul din cele 2 cazuri, ci doar a curs acel lichid de dinaintea ejacularii.
Amandoi suntem virgini si inca minori(17 ani) și suntem foarte stresati deoarece nu vrem sa avem asemenea probleme.
Ciclul ei venea de obicei la sfârșitul lunii undeva intre 29 si 1-2, dar este dereglat iar luna trecuta in decembrie a venit pe 9, iar luna asta nu a venit deloc si suntem in 16 ianuarie..
Ea a avut simptome de menstruație (o durea capul si burta) azi dar a spus ca i-au trecut imediat.
Va rog aștept un raspuns cat mai rapid
Eu nu stiu daca am ejaculat sau a fost doar lichidul acela de dinainte dar aveam o pata mica in lenjeria mea intima si era foarte putin alba.
Pe data de 12 ianuarie din nou ne-am intalnit la mine, aceeasi poveste care a dus la acel petting ca si prima oara. Din nou eram imbracati cu chiloti si blugi amandoi, si din nou cand a plecat am observat o pata la fel ca si data trecuta in chilotii mei.
Eu nu cred ca am ejaculat deoarece dacă o faceam cel mai probabil simteam cand iesea lichidul si nu mai era doar o pata mica de 1-2 cm², ci mai mare de atat si mai umeda, deci nu am ejaculat in niciunul din cele 2 cazuri, ci doar a curs acel lichid de dinaintea ejacularii.
Amandoi suntem virgini si inca minori(17 ani) și suntem foarte stresati deoarece nu vrem sa avem asemenea probleme.
Ciclul ei venea de obicei la sfârșitul lunii undeva intre 29 si 1-2, dar este dereglat iar luna trecuta in decembrie a venit pe 9, iar luna asta nu a venit deloc si suntem in 16 ianuarie..
Ea a avut simptome de menstruație (o durea capul si burta) azi dar a spus ca i-au trecut imediat.
Va rog aștept un raspuns cat mai rapid
14 comentarii
Teama de unde provine mai exact? Ca ar fi putut ramane insarcinata sau altul e motivul? Ti-ar prinde bine ceva educatie sexuala. Daca iti place sa citesti iti pot recomanda ceva in sensul acesta.
Da, ca ar fi putut ramane însărcinată
Mi-ar fi de folos un articol despre educatia sexuala si mai ales daca mi-ati putea raspunde la acest subiect in legătură cu sarcina
Mi-ar fi de folos un articol despre educatia sexuala si mai ales daca mi-ati putea raspunde la acest subiect in legătură cu sarcina
Sexul explicat adolescentilor, o gasesti la 66 lei la Libris.ro. O poti gasi si in alta parte, evident.
Daca nu este însărcinată de ce ii intarzie menstruația?
Mai Florin. Nu putea sa ramana insarcinata de la ce ati facut voi. Mi se pare incredibil cum in 2018 adolescentii sunt mai batuti in cap decat erau inainte de '89. Ciclul poate sa ii intarzie din x motive, printre care si stresul creeat de aceasta situatie.
Mulțumesc de raspunsuri.
Ca idee cat timp i-ar putea intarzia, si ar avea rost să cumpăr un test de sarcina pe care sa il faca?
Ca idee cat timp i-ar putea intarzia, si ar avea rost să cumpăr un test de sarcina pe care sa il faca?
Raspuns la ce? Ti s-a raspuns la nelamurire. Accepti sau te macini inutil, este alegerea ta.
Initiator sa stii ca daca iubita ta a mers cu alta persoana mai departe decât cu tine este posibil sa nu ii mai vina ciclul. Asta nu înseamnă ca tu esti vinovatul.
Argent nu cred ca s-a intamplat asta, suntem de mult timp impreuna
Ți-am răspuns pentru ca mai vroiai răspunsuri. Dar daca e însărcinată sigur s a întâmplat :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Pot fi insarcinata?
- 4insarcinata dupa petting?
- 3Sarcina prin petting
- 1Anexita sau sarcina?
- 0Se poate pune problema de o sarcina?
- 0Sunt insarcinata?
- 0Poate ramane insarcinata daca a fost atinsa timp de 2-3 secunde pe vagin?
- 6E posibil sa raman insarcinata dupa ce organele s-au atins??
- 1Sarcina?
- 0Sarcina fara penetrare?
- 3Sarcină de la masturbare? Ajutor
- 1Sarcina de la masturbare?
- 0Însărcinată fără penetrare?
- 2Sunt speriat deoarece iubita mea ar putea fi insarcinata va rog sa ma ajutatii!!
- 1Se poate ca spermatozoitii sa treaca prin imbracaminte??
- 4Posibilă sarcină?
Mai multe informații despre: petting sarcina fara penetrare sperma trece prin haine?