sarcina pierduta 21 saptamani
Am pierdut o sarcina de 21 de saptamani in 25 martie, dupa o saptamana de stat in spital. Nu stiu nici in ziua de azi din ce cauza, nu mi-a spus nimeni nimic. Am fost la controale periodice, mi-am facut toate analizele care au iesit bune si totusi sa intamplat. Am asteptat mult acest bebe si a venit dupa o histerosalpinagrafie, dar nu am putut sa ne bucuram de ea. Acum incercam in nou, dar nu am reusit, am socotit si perioda can ovulez dar nu sa intamplat. Mentionez ca iau acid folic de vreo 3 luni.
Ati putea sa imi spuneti ce sa mai fac? Analizele dupa avort au fost bune.
Ati putea sa imi spuneti ce sa mai fac? Analizele dupa avort au fost bune.
3 comentarii
imi pare rau sa citesc despre situatia ta:((..sper ca minunea se va intampla in curand...nu disperati.sanatate.
Ai facut si analiza pentru toxoplasma?Daca nu, fa-o! Toxoplasma este un parazit intracelular obligatoriu, care are predilectie pentru neuroni, microglii, celulele coroidei si retinei, precum si pentru celulele apartinand sistemului reticuloendotelial.
Rezervorul infectiei este reprezentat de pisica si numeroase alte specii de animale (caini, porcine, bovine, ovine, rozatoare de camp, pasari domestice si salbatice etc.), care se pot infecta si ale caror produse pot constitui surse de infectie pentru om. Omul poate dobandi infectia prin consumul de carne insuficient preparata termic (ce contine chisturi), prin ingestia de alimente contaminate cu pamant (ce contine chisturi mature) sau prin contactul cu excrementele de pisica (jocuri de copii, geofagie, zarzavaturi contaminate).
Calea transplacentara de transmitere a infectiei constituie o problema majora, datorita urmarilor grave pentru fat. Infectarea este posibila si in cursul travaliului. Transmiterea de la om la om nu este cunoscuta, cu exceptia celei in utero. Modalitati mai rare de transmitere a infectiei sunt transfuziile de sange provenit de la persoane aflate in stadiul de parazitemie si infectiile de laborator.
Rezervorul infectiei este reprezentat de pisica si numeroase alte specii de animale (caini, porcine, bovine, ovine, rozatoare de camp, pasari domestice si salbatice etc.), care se pot infecta si ale caror produse pot constitui surse de infectie pentru om. Omul poate dobandi infectia prin consumul de carne insuficient preparata termic (ce contine chisturi), prin ingestia de alimente contaminate cu pamant (ce contine chisturi mature) sau prin contactul cu excrementele de pisica (jocuri de copii, geofagie, zarzavaturi contaminate).
Calea transplacentara de transmitere a infectiei constituie o problema majora, datorita urmarilor grave pentru fat. Infectarea este posibila si in cursul travaliului. Transmiterea de la om la om nu este cunoscuta, cu exceptia celei in utero. Modalitati mai rare de transmitere a infectiei sunt transfuziile de sange provenit de la persoane aflate in stadiul de parazitemie si infectiile de laborator.
Da imi facusem toate analizele, inclusiv toxoplasma, si au fost bune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27rh negativ in sarcina
- 116scurgeri maronii in sarcina - semn de ingrijorare?
- 2hepatita C si sarcina
- 2Durata de aparitie a sarcinii?
- 3produse homeopate in timpul sarcinii
- 4capsula de slabit la gravide
- 2pierderea sarcinii
- 4Sarcina peste 40 ani!
- 73trombofilia si sarcina?
- 1am luat foarte multe kg in timpul sarcinii
- 9Sarcina? As dori parerea unui medic
- 0Pauza anticonceptionale, dereglare sau sarcina?
- 5Sarcina dupa 2 luni de la terminare tratament TBC..
- 3Sindrom posttrombotic si sarcina
- 9Sarcina sau alarma falsa iar.?
- 0Tiroida si sarcina
- 2Antibiotice in primele saptamani de sarcina
- 0Sarcina si herpes bucal - va rog un raspuns
- 1sarcina si suspecta de glaucom
Mai multe informații despre: sarcina sarcina pierduta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina