Sarcina in stare incipienta?
Buna ziua!
In data de 22 noiembrie mi-a venit CM doar ca a durat fix 2 zile jumate (de obicei dureaza intre 5 si 7 zile - CM regulat). Pana acum nu am avut dereglari de nici un fel. Dupa terminarea CM am avut niste stari ciudate: ameteli, foame excesiva si continua, stari de lesin (simteam ca mi se taie picioarele), oboseam foarte repede, dureri de stomac si stare de voma imediat dupa masa (orice mancam). De cateva zile acestor stari li s-au mai adaugat si dureri de abdomen in zona uterului (asemanatoare menstruatiei), dureri lombare, dureri de cap, gaze si o scurgere maronie (pe care am pus-o in baza ovulatiei). Credeti ca ar fi vorba de o sarcina timpurie?
Mentionez ca am facut si mai multe teste de sarcina de urina si unul de sange si toate au fost negative, iar toate contactele sexuale au fost protejate cu prezervativ.
Multumesc!
In data de 22 noiembrie mi-a venit CM doar ca a durat fix 2 zile jumate (de obicei dureaza intre 5 si 7 zile - CM regulat). Pana acum nu am avut dereglari de nici un fel. Dupa terminarea CM am avut niste stari ciudate: ameteli, foame excesiva si continua, stari de lesin (simteam ca mi se taie picioarele), oboseam foarte repede, dureri de stomac si stare de voma imediat dupa masa (orice mancam). De cateva zile acestor stari li s-au mai adaugat si dureri de abdomen in zona uterului (asemanatoare menstruatiei), dureri lombare, dureri de cap, gaze si o scurgere maronie (pe care am pus-o in baza ovulatiei). Credeti ca ar fi vorba de o sarcina timpurie?
Mentionez ca am facut si mai multe teste de sarcina de urina si unul de sange si toate au fost negative, iar toate contactele sexuale au fost protejate cu prezervativ.
Multumesc!
3 comentarii
Buna ziua. Ecografie intravaginala ati facut sa vedeti cauza?
Faceti niste analize de sange si ecografia intravaginala ca sa vedeti cauza acestor simptome.
Si anumite medicamente sau suplimente alimentare pot reduce fluxul menstrual.
Si anumite medicamente sau suplimente alimentare pot reduce fluxul menstrual.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Simpomele sarcinii
- 0Mia intirziat menstruatia 7 zile
- 0Simptome de sarcina
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 8După cît timp în urmă contactului sexual îți poți da seama dacă ești însărcinată?
- 0Răspundeți - simptome sarcina
- 1Sarcina fara simptome!
- 0Simptome sarcina dupa 3 zile?
- 0Sa fie sarcina ?
- 0Sarcina?
- 2Sarcina?
- 0Oare o fi sarcină
- 0Posibila sarcina cu teste negative si lipsa menstrei din 3 iunie
- 2Sarcina? Sa fie sangerare de implantare?
- 0Sunt insarcinata ?
- 0Pot fi gravida?
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: