Posibilă sarcină?
![Eleelena](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună tuturor! De câteva zile mă confrund cu dureri de cap. Deși mă simt din ce în ce mai obosită, mă simt agitată și nu pot să adorm prea ușor. Acum câteva zile am simțit în partea dreaptă a buricului ca o presiune, ca ceva ce apasă...nu știu să explic exact senzația, însă nu era dureroasă, doar se simțea din când în când. Atunci se simțea destul de rar, însă de ieri am început să simt asta mai des, și nu doar în partea dreaptă a buricului ci și sub el și in stânga lui. Aceste..presiuni..să le spun așa, nu sunt fix lângă buric ci la aproximativ 2 cm. Precizez că urinez mai des deși nu consum mai multe lichide decât de obicei. Sânii îi simt sensibili, dar nu mereu... aseară simțeam o durere la sânul drept care a persistat până spre dimineață, însă acum se simt doar uneori ca niște săgetări la ambii sâni. Precizez că menstruația mi-a venit ultima oară pe 30 septembrie și a durat până pe 3 octombrie;nu am un ciclu regulat. Întrebarea este, aș putea fi însărcinată, sau aceste stări pot fi de la altceva? Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2E posibil sa fiu insarcinata?
- 0Posibila sarcina
- 0Pot fi insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 1Posibila sarcina?
- 0Menstruatie in prima luna de sarcina
- 0Sarcină sau nu?!
- 8După cît timp în urmă contactului sexual îți poți da seama dacă ești însărcinată?
- 0Posibil sa fiu insarcinata ?
- 2Test de sarcina pozitiv
- 3Oare sunt insarcinata?
- 0Simptome sarcina dupa 3 zile?
- 0Sa fie sarcina ?
- 1Sarcina
- 0Oare o fi sarcină
- 0Pot fi gravida?
- 4Nidatie sau CM
- 1Sunt însărcinată sau doar paranoică? "Menstruație" ciudată, abdomen umflat
Mai multe informații despre: primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: