Posibilă sarcină?

19-10-2020
Eleelena
Nu este medic/terapeut
Eleelena
Bună tuturor! De câteva zile mă confrund cu dureri de cap. Deși mă simt din ce în ce mai obosită, mă simt agitată și nu pot să adorm prea ușor. Acum câteva zile am simțit în partea dreaptă a buricului ca o presiune, ca ceva ce apasă...nu știu să explic exact senzația, însă nu era dureroasă, doar se simțea din când în când. Atunci se simțea destul de rar, însă de ieri am început să simt asta mai des, și nu doar în partea dreaptă a buricului ci și sub el și in stânga lui. Aceste..presiuni..să le spun așa, nu sunt fix lângă buric ci la aproximativ 2 cm. Precizez că urinez mai des deși nu consum mai multe lichide decât de obicei. Sânii îi simt sensibili, dar nu mereu... aseară simțeam o durere la sânul drept care a persistat până spre dimineață, însă acum se simt doar uneori ca niște săgetări la ambii sâni. Precizez că menstruația mi-a venit ultima oară pe 30 septembrie și a durat până pe 3 octombrie;nu am un ciclu regulat. Întrebarea este, aș putea fi însărcinată, sau aceste stări pot fi de la altceva? Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Primele simptome de sarcină - apar la toate femeile?
  •