Test de sarcina pozitiv
Buna.vroiam sa aflu o informație privitor la o intrebare ce ma frămîntă. Pe 9 octombrie a fost prima zi a ultimului ciclului menstrual. De vreme ce întîrzia cam cu o saptamana( chiar daca aveam toate simptomele, sânii umflați și durerosi, burtică umflată) am hotărât să fac un test de sarcina si a rezultat pozitiv. Azi deja, 10 noiembrie vad ca sânii nu ma mai dor de loc, s-au desumflat total.. am doar crampe in partea de jos a burtei( dureri ca de ciclu), în rest nici un simptom. Vroiam sa intreb daca e normal să nu am nici un simptom văzînd că sint însărcinată. Ma preocupa mult.. as putea sti in care săptămâna gestaționala sint? Multumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
mergeti la un medic pentru a afla mai multe detalii medicale, doar din simptomele descries de dvs nu va poate spune cineva daca sunteti sau nu insarcinata si in ce saptamana se afla sarcina. Informatiile la distanta sunt cu titlul informativ si aproximativ nicidecum acurat si exact
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
mergeti la un medic pentru a afla mai multe detalii medicale, doar din simptomele descries de dvs nu va poate spune cineva daca sunteti sau nu insarcinata si in ce saptamana se afla sarcina. Informatiile la distanta sunt cu titlul informativ si aproximativ nicidecum acurat si exact
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Buna. În urma unei vizite la ginecolog mi-a fost confirmată sarcina...sint in săptămâna 6+3 Si ma simt bine. Unicul lucru ce ma preocupa este faptul că nu am mari simptome ( greață, sânii prea umflați asa ca la prima sarcina ce am avut-o 10 ani in urma).. am doar lipsă de apetit, nu maninc aproape nimic sau foarte puțin si am senzatia de rău in general. Cer sfatul dvs: ce as putea face astfel încât să nu cad în extrema opusă, cea de a nu a acumula vitaminele necesare in timpul sarcinii si cît timp durează aceste senzații??? Multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sarcina sau nu?
- 2O posibila sarcina?
- 1Sunt însărcinată?
- 0Simptome de sarcina
- 1Posibila sarcina?
- 24Semne de sarcina
- 4Sunt sau nu insarcinata ce ziceti ?
- 1Sarcina??
- 3Nu mi-a venit ciclul
- 3Oare sunt insarcinata?
- 1Sarcina fara simptome!
- 0Sarcina aproximativ 4 săptămâni
- 0Se poate sa fiu gravida ?
- 0Sarcina săptămâna 6+8
- 0Oare o fi sarcină
- 0Posibila sarcina cu teste negative si lipsa menstrei din 3 iunie
- 0Sunt insarcinata ?
- 0Scurgere Roz
- 0Exista o probabilitate de sarcina ???
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: primele saptamani de maternitate primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: