Test de sarcina pozitiv

10-11-2018
Dedica
Nu este medic/terapeut
Dedica
Buna.vroiam sa aflu o informație privitor la o intrebare ce ma frămîntă. Pe 9 octombrie a fost prima zi a ultimului ciclului menstrual. De vreme ce întîrzia cam cu o saptamana( chiar daca aveam toate simptomele, sânii umflați și durerosi, burtică umflată) am hotărât să fac un test de sarcina si a rezultat pozitiv. Azi deja, 10 noiembrie vad ca sânii nu ma mai dor de loc, s-au desumflat total.. am doar crampe in partea de jos a burtei( dureri ca de ciclu), în rest nici un simptom. Vroiam sa intreb daca e normal să nu am nici un simptom văzînd că sint însărcinată. Ma preocupa mult.. as putea sti in care săptămâna gestaționala sint? Multumesc.
2 comentarii
0
13-11-2018, ora 08:55
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

mergeti la un medic pentru a afla mai multe detalii medicale, doar din simptomele descries de dvs nu va poate spune cineva daca sunteti sau nu insarcinata si in ce saptamana se afla sarcina. Informatiile la distanta sunt cu titlul informativ si aproximativ nicidecum acurat si exact

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
0
23-11-2018, ora 16:26
Dedica
Nu este medic/terapeut
Dedica
Buna. În urma unei vizite la ginecolog mi-a fost confirmată sarcina...sint in săptămâna 6+3 Si ma simt bine. Unicul lucru ce ma preocupa este faptul că nu am mari simptome ( greață, sânii prea umflați asa ca la prima sarcina ce am avut-o 10 ani in urma).. am doar lipsă de apetit, nu maninc aproape nimic sau foarte puțin si am senzatia de rău in general. Cer sfatul dvs: ce as putea face astfel încât să nu cad în extrema opusă, cea de a nu a acumula vitaminele necesare in timpul sarcinii si cît timp durează aceste senzații??? Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul