După cît timp în urmă contactului sexual îți poți da seama dacă ești însărcinată?
Buna ziua, as dori să știu după cît timp în urmă contactului sexual îți poți da seama dacă ești însărcinată sau nu, fara a face un test de sarcina?
8 comentarii
Buna Alexia1, poti sa intri pe forum la Contraceptie-conceptie, sectiunea Vreau un copil, subiectul "Sfaturi sa raman insarcinata...va rog din suflet", suntem cateva fete care incercam si pana asteptam minunea, mai schimbam cate o parere, un simptom etc :).
Simptomele de sarcină și perioada în care apar diferă de la femeie la femeie. De obicei după 2 săptămâni de la concepție apar primele simptome: sâni măriți și întăriți, oboseala, dureri pelviene sau sângerări ușoare, greață, aversiune sau pasiune către unele alimente, dureri de cap, constipație, amețeli sau leșinuri, lipsa menstruației, creșterea temperaturii bazale.
Bună as dori sa ma ajutați cu un răspuns.
Am avut menstruația pe data de 5 Oct pana pe 8 Oct după a început sa îmi curgă câteva picături pana pe 10oct.
Pe data de 16 Oct seara am avut niște intepaturi scurte și dese pana dimineața..Ceea ce nu am mai simțit pana acum. Aceste înțepături le mai simt dar foarte puțin... Am o senzație ca și cum mi-ar veni menstruația..
Menționez ca nu folosesc nicio metoda de protejare.
Am avut menstruația pe data de 5 Oct pana pe 8 Oct după a început sa îmi curgă câteva picături pana pe 10oct.
Pe data de 16 Oct seara am avut niște intepaturi scurte și dese pana dimineața..Ceea ce nu am mai simțit pana acum. Aceste înțepături le mai simt dar foarte puțin... Am o senzație ca și cum mi-ar veni menstruația..
Menționez ca nu folosesc nicio metoda de protejare.
Am uitat sa spun ca ma dor sânii și am dureri de cap.. Nu am usturime când urinez și nici secreții urat mirositoare...Ce părere aveți?
Pentru un diagnostic sigur ia un test de sarcină de la farmacie, iar dacă testul e negativ mergi la un control ginecologic. A ne da cu părerea fără a face investigații e aiurea, că nu ai nici-o bază reală.
Va mulțumesc pentru răspuns.
Nu e prea devreme pentru un test de sarcina?
Nu e prea devreme pentru un test de sarcina?
De obicei cam la două săptămâni de la contactul sexual se văd rezultate, uneori chiar la o săptămână. Depinde de persoană.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Un raspuns va rog frumos
- 2O posibila sarcina?
- 0Test beta hcg
- 0Mia intirziat menstruatia 7 zile
- 0Menstruatie in prima luna de sarcina
- 0Posibil sa fiu insarcinata ?
- 4Sunt sau nu insarcinata ce ziceti ?
- 0Dureri lombare joase acute in primul trimestru de sarcina?!
- 2As avea ceva sanse sa fiu insarcinata ?
- 1Sarcina??
- 3Oare sunt insarcinata?
- 3Sarcina oprită din evoluție ?
- 0Sa fie sarcina ?
- 1Sarcina
- 0Posibila sarcina
- 0Scurgere Roz
- 4Nidatie sau CM
- 0Sarcină?
- 0Sarcina?
Mai multe informații despre: primele simptome de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: