Sarcina fără embrion
Bună ziua! Am 43 de ani și pe
Data de 5 oct am făcut un test de sarcină care a ieșit pozitiv! Pe 11 oct ion urma controlului ecografic s-a văzut doar sacul ovular fără embrion! La o sapt după au apărut 2 saci ovulari tot fără bătăi ! După încă o sapt adică pe 21 oct mai exact am început să am scurgeri maronii! Am fugit la spital și mi s-a spus că e posibil să fie oprită din evoluție, se vedea doar un sac tot fără bătăi ale inimii! Am început să iau arefan și nospa! Credeți ca am pierdut sarcina? Nu am avut sângerări abundente doar maronii f puțin, însă sunt foarte speriată mai ales ca încă nu am auzit bătăile inimii!
Data de 5 oct am făcut un test de sarcină care a ieșit pozitiv! Pe 11 oct ion urma controlului ecografic s-a văzut doar sacul ovular fără embrion! La o sapt după au apărut 2 saci ovulari tot fără bătăi ! După încă o sapt adică pe 21 oct mai exact am început să am scurgeri maronii! Am fugit la spital și mi s-a spus că e posibil să fie oprită din evoluție, se vedea doar un sac tot fără bătăi ale inimii! Am început să iau arefan și nospa! Credeți ca am pierdut sarcina? Nu am avut sângerări abundente doar maronii f puțin, însă sunt foarte speriată mai ales ca încă nu am auzit bătăile inimii!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sa fie o sarcina fara embrion? Va rog, urgent raspuns!
- 9este normal sa nu se vada embrionul la 7 saptamani de sarcina?
- 2Chiuretajul dupa o sarcina fara embrion (8 saptamani)
- 2Chiuretajul dupa o sarcina fara embrion
- 7Sarcina 7 saptamani fara embrion
- 1Sarcina fara embrion?
- 0Ajutor !!! Sarcina fara embrion??
- 1Va rog frumos dati'mi un sfat urgenttttt - sarcina fara embrion
- 2Sarcina fara embrion
- 2Sarcina dupa una esuata
- 0Sarcina anembrionara
- 0Sarcina neembrionata ?
- 0Probleme sarcina fără embrion
- 0Sarcina cu sac fara embrion/ avort medicamentos
- 0Sarcina incipienta