Sarcina anembrionara
Bună ziua, sunt însărcinată în 7 săptămâni (după data ultimei menstruații) și ecografiile efectuate la 5s5z și la 6s5z, nu au arătat decât sacul gestational, fără vezicula vitelina, fără embrion (ultima eco arata un sac de 2.64 cm). Mi s a spus sa mai aștept pana săptămâna viitoare, dar dacă nici atunci nu se va vedea embrionul, este vorba de o sarcina anembrionara și trebuie făcut chiuretajul. Anul trecut am avut o experienta identica, tot sarcina anembrionara, dar acolo s a declanșat avortul la 7s2z. Momentan nu ma simt rău și nici nu am sângerări, doar simptomele normale de sarcina, greață, dureri de sâni, oboseala.
Întrebările mele sunt, se poate ca embrionul sa devina vizibil mai târziu de 7 săptămâni, dar sarcina sa fie normala? Iar dacă s a mai confruntat cineva cu mai multe sarcini anembrionare, ce analize ați făcut ulterior și la ce concluzie ați ajuns? Ați reușit într un final sa obțineți o sarcina normala, pe care sa o duceți la bun sfârșit? Mulțumesc!
Întrebările mele sunt, se poate ca embrionul sa devina vizibil mai târziu de 7 săptămâni, dar sarcina sa fie normala? Iar dacă s a mai confruntat cineva cu mai multe sarcini anembrionare, ce analize ați făcut ulterior și la ce concluzie ați ajuns? Ați reușit într un final sa obțineți o sarcina normala, pe care sa o duceți la bun sfârșit? Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sa fie o sarcina fara embrion? Va rog, urgent raspuns!
- 9este normal sa nu se vada embrionul la 7 saptamani de sarcina?
- 2Chiuretajul dupa o sarcina fara embrion (8 saptamani)
- 2Chiuretajul dupa o sarcina fara embrion
- 7Sarcina 7 saptamani fara embrion
- 1Sarcina fara embrion?
- 0Ajutor !!! Sarcina fara embrion??
- 1Va rog frumos dati'mi un sfat urgenttttt - sarcina fara embrion
- 2Sarcina fara embrion
- 2Sarcina dupa una esuata
- 0Sarcina neembrionata ?
- 0Probleme sarcina fără embrion
- 0Sarcina cu sac fara embrion/ avort medicamentos
- 0Sarcina incipienta
- 0Sarcina fără embrion