Sarcina dupa una esuata
Buna...in urma ku 10 zile mi sa depistat o sarcina fara embrion...la 7 saptamini.am facut o aspiratie vacum...cert este ca mi sa spus ca embrionul era dar oprit din evolutie...cine sa ciocnit cu asa probleme...cit timp ati asteptat pentru a concepe alt copil...din experiente proprii.imi pare ca mi sa dus pamintul de sub picioare...vreau din rasputeri un kopil si nu am rabdare...simt ca imi es din minti
2 comentarii
Buna..am avut și eu o sarcina oprită in evoluție (prima sarcina din viața mea), am luat pastile pentru eliminare (la recomandarea medicului ginecolog) după care am mers la ecografii Pt a vedea dacă s-a eliminat in totalitate..a fost cu succes după 2 luni jumătate Dumnezeu mi- a dat o fetita, sunt însărcinată in 26 de săptămâni.Nu te descuraja, o sa vezi ca o sa Reușești sa rămâi din nou însărcinată și va fi un succes..multa sănătate îți doresc și aștept veștile ca vei avea un bebe
Buna, in aceeasi situatie ma aflu si eu. Am pierdut pe 11 mai 2018 o sarcina de 18 saptamani, din cauza ruperii membranelor. Imi doresc tare un bebe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sarcina imediat dupa avort?
- 3de ce nu mai raman insarcinata?
- 5chiuretaj acum 3 sapt. posibila o sarcina?
- 16sarcina dupa avort?:-s
- 5inainte de sarcina, ce analize trebuie sa fac? (pana acum am facut 2 avorturi)
- 6Sunt insarcinata? Testul de sarcina imi arata ca nu...
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 9se poate sa ramai gravida supa chiuretaj?
- 9este normal sa nu se vada embrionul la 7 saptamani de sarcina?
- 2Chiuretajul dupa o sarcina fara embrion
- 1Sarcina fara embrion?
- 2Sarcina fara embrion
- 2Ajutati-ma! Pe 07.06 am facut un chiuretaj si azi 02.07 am avut contact neprotejat
- 5Sarcina dupa avort?
- 0Sarcina anembrionara
- 0Sarcina cu sac fara embrion/ avort medicamentos
- 0Sarcina incipienta
Mai multe informații despre: sarcina dupa avort sarcina fara embrion
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: