Sarcina 7 saptamani fara embrion
BUNA!
Cu speranta va cer ajutor! Imi doresc foarte mult un bebe si acum mi-e teama ca am sa-l pierd. Sunt insarcinata in 7 saptamani (ultimul ciclu fiind pe 01.01.14) si marti am fost la eco...cu speranta ca o sa-i ascultam inimioara. Nici poveste! Embrionul nu se vedea, era doar sacul gestational si inca ceva, dar nu embrionul! Am facut analizele BHCg si a iesit o valoare de 12.000. L-am contactat pe medic si mi-a zis ca analizele sunt oke.! Acum ma agat de orice speranta si intrebarea mea este: E posibil ca embrionul sa se formeze mai tarziu, sau sa existe si sa nu se fi vazut la ecograful intravaginal? Mentionez ca am uterul retrovers si poate ca poate sa influenteaze cumva.
Nu am scurgeri sau sangerari si ma simt foarte bine. Am dureri abdominale (ca si la ciclu) inca de la conceptie si care nu apar pe doara durata zilei, sunt usoare, discontinue si suportabile.
Va rog spuneti-mi daca am sanse sa mai sper ca sarcina va fi una normala!
MULTUMESC ANTICIPAT!
Cu speranta va cer ajutor! Imi doresc foarte mult un bebe si acum mi-e teama ca am sa-l pierd. Sunt insarcinata in 7 saptamani (ultimul ciclu fiind pe 01.01.14) si marti am fost la eco...cu speranta ca o sa-i ascultam inimioara. Nici poveste! Embrionul nu se vedea, era doar sacul gestational si inca ceva, dar nu embrionul! Am facut analizele BHCg si a iesit o valoare de 12.000. L-am contactat pe medic si mi-a zis ca analizele sunt oke.! Acum ma agat de orice speranta si intrebarea mea este: E posibil ca embrionul sa se formeze mai tarziu, sau sa existe si sa nu se fi vazut la ecograful intravaginal? Mentionez ca am uterul retrovers si poate ca poate sa influenteaze cumva.
Nu am scurgeri sau sangerari si ma simt foarte bine. Am dureri abdominale (ca si la ciclu) inca de la conceptie si care nu apar pe doara durata zilei, sunt usoare, discontinue si suportabile.
Va rog spuneti-mi daca am sanse sa mai sper ca sarcina va fi una normala!
MULTUMESC ANTICIPAT!
7 comentarii
Chiar nimeni nu a trecut prin ceva asemanator? Nu ma poate ajuta nimeni? Astept raspuns va rog!
Buna ziua,
Repetati analiza de sange! Daca a mai crescut valoarea, e posibil sa fie vorba de o eroare a evaluarii ecografice, pe care va recomand sa o repetati apoi in alta parte.
Numai bine va doresc!
Repetati analiza de sange! Daca a mai crescut valoarea, e posibil sa fie vorba de o eroare a evaluarii ecografice, pe care va recomand sa o repetati apoi in alta parte.
Numai bine va doresc!
Multurmesc frumos de raspuns. Intradevar am repetat analiza si valorile au crescut, iar la ecograf s-a vazut embrionul, ba mai mult in a inceput sa-i bata si inimioara.
Ma bucur mult pentru dumneavoastra, sa fiti sanatosi si sarcina usoara!
Buna ziua as dori si eu un raspuns sunt insarcinata maine fac 7 saptamani si la ecograf nu se vede embrionul nu stiu ce sa fac doctora spune ca mai asteptam o saptamana si daca nu se vede facem chiuretaj imi este tare frica acest copil mil doresc din toata inima analiza beta HCG prima am avuto 16234 si urmatoarea 19756 va rog un raspuns daca stiti ceva macar ce sa fac sa mai cinsult si alti doctori sau oare chiar este sarcina fara embrion. Va multumesc
Bună seara, aceasi problema am si eu.doctora spune ca am 8 săptămâni si 2 zile.se vad 2 saci amiotici insa fara embrion.
Vreau sa precizez ca dupa calculele mele am 7 săptămâni +1 si ca nu ma simt rau doar din cand in cand ma înţeapă jos in partea dreapta iar CM nu l-am avut niciodată regulat.
Doctora m-a sfătuit să iau tratament pentru a pirrde sarcina.
Sa urmez sfatul sau sa mai astept?
Vreau sa precizez ca dupa calculele mele am 7 săptămâni +1 si ca nu ma simt rau doar din cand in cand ma înţeapă jos in partea dreapta iar CM nu l-am avut niciodată regulat.
Doctora m-a sfătuit să iau tratament pentru a pirrde sarcina.
Sa urmez sfatul sau sa mai astept?
buna ziua! sunt insarcinata in 7 saptamani, si o zi conform ecografiei de azi, 8 saptamani si 5 zile de la ultimul cm. medicul mi-a spus ca nu se vede embrionul si ca trebuie sa se vada, cu toate ca la ecografia de acum o saptamana se vedea embrionul ca un punctulet. a scris diagnosticul sarcina oprita in evolutie si mi-a prescris 2 dozari hcg repetate la 3 zile. daca nu se dubleaza a zic ca trebuie curatare. e posibil sa fie totusi sarcina viabila?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Sa fie o sarcina fara embrion? Va rog, urgent raspuns!
- 9este normal sa nu se vada embrionul la 7 saptamani de sarcina?
- 2Chiuretajul dupa o sarcina fara embrion (8 saptamani)
- 2Chiuretajul dupa o sarcina fara embrion
- 1Sarcina fara embrion?
- 0Ajutor !!! Sarcina fara embrion??
- 1Va rog frumos dati'mi un sfat urgenttttt - sarcina fara embrion
- 2Sarcina fara embrion
- 2Sarcina dupa una esuata
- 0Sarcina anembrionara
- 0Sarcina neembrionata ?
- 0Probleme sarcina fără embrion
- 0Sarcina cu sac fara embrion/ avort medicamentos
- 0Sarcina incipienta
- 0Sarcina fără embrion