sunt insarcinata?
am facut-o cu prezervativ si nu s-a spart, totul a fost ok, si a 2 zi mi-a venit ciclu, dar mai devreme cu 6 zile, si m-a tinut doar 4 zile de regula ma tinea 7 dar a curs normal, e posibil sa fi ramas?
4 comentarii
păi dacă nu a fost niciun incident, nu s-a rupt nimic şi a fost totul normal de ce îţi faci griji? şi dacă ţi-a venit şi ciclul cu atât mai mult... de obicei femeile îşi fac griji când nu le vine şi le întârzie..
Doamna doctor, as dori un raspuns cat mai repede de la dvs pentru urmatoarea problema:am apr 19 ani si pe 8 sept 2010 am avut primul meu contact sexual acesta fiind neprotejat. (mentionez ca ultima menstruatie a fost pe 18.aug iar ciclul meu este neregulat, de obicei intarzie o saptamana).Nu am ajuns la dezvirginare(himenul nu s-a rup) din cauza durererilor f mari pt care m-am oprit iar partenerul meu nu a ejaculat in mine. Este posibil sa fii ramas insarcinata ? astept raspuns. Multumesc mult
Dacă nu a fost ejaculare, iar contactul din câte îmi dau seama a fost destul de scurt, nu sunt şanse de sarcină.
Dar daca penisul a atins organele mele genitale exact inainte de ejaculare ?.. cu alte cuvinte, pot ramane insarcinata daca sunt inca virgina?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4o intrebare urgenta: pot fi gravida daca prietenul meu a ejaculat in afara?
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 2Sunt gravida?
- 4lichidul preejaculator
- 2E posibil sa fiu insarcinata?
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 2pot ramane insarcinata daca iau antidepresive?
- 7Insarcinata sau nu?
- 1sunt insarcinata?
- 7exista vreun risc?
- 17anticonceptionale, fumat, antibiotice
- 8Coit intrerupt (un raspuns cat mai rapid, va rog mult)
- 2Karissa, am procedat corect?
- 3sarcina sau nu?
- 2Posibila sarcina?
- 3Sarcina sau Dereglare? Ajutor !
- 0Este vreo șansă să rămân însărcinată?
- 2Panică!! Oare e vorba de sarcină ?
- 2S-ar putea sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: