sunt insarcinata?
am facut-o cu prezervativ si nu s-a spart, totul a fost ok, si a 2 zi mi-a venit ciclu, dar mai devreme cu 6 zile, si m-a tinut doar 4 zile de regula ma tinea 7 dar a curs normal, e posibil sa fi ramas?
4 comentarii
păi dacă nu a fost niciun incident, nu s-a rupt nimic şi a fost totul normal de ce îţi faci griji? şi dacă ţi-a venit şi ciclul cu atât mai mult... de obicei femeile îşi fac griji când nu le vine şi le întârzie..
Doamna doctor, as dori un raspuns cat mai repede de la dvs pentru urmatoarea problema:am apr 19 ani si pe 8 sept 2010 am avut primul meu contact sexual acesta fiind neprotejat. (mentionez ca ultima menstruatie a fost pe 18.aug iar ciclul meu este neregulat, de obicei intarzie o saptamana).Nu am ajuns la dezvirginare(himenul nu s-a rup) din cauza durererilor f mari pt care m-am oprit iar partenerul meu nu a ejaculat in mine. Este posibil sa fii ramas insarcinata ? astept raspuns. Multumesc mult
Dacă nu a fost ejaculare, iar contactul din câte îmi dau seama a fost destul de scurt, nu sunt şanse de sarcină.
Dar daca penisul a atins organele mele genitale exact inainte de ejaculare ?.. cu alte cuvinte, pot ramane insarcinata daca sunt inca virgina?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Este posibil sa ramana insarcinata?
- 3cum este posibil?oare am calculat gresit?
- 17oare sunt insarcinata?
- 4am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu
- 4sunt insarcinata?
- 3pot sa raman insarcinata ?
- 15sarcina sau nu?
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 24Virgina si gravida?
- 4AJUTOR, URGENT! Am nevoie de o parere specializata, sunt foarte speriata!
- 3O posibila sarcina?
- 3Posibila sarcina?
- 9o fi sarcina?
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 5as putea fi insarcinata ?
- 2sunt insarcinata?
- 2vine bebe?
- 0Posibila sarcina?
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
- 2Poate fi o sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: