Sarcina? Eu si prietenul meu ne-am 'jucat' recent.

05-05-2019
Maria244
Nu este medic/terapeut
Maria244
Buna ziua! Eu si prietenul meu ne-am 'jucat' recent. De mai multe ori ne sarutam, iar el ma atingea in partea de jos, intrand cate putin cu degetul. Totusi, el era excitat, dar imbracat, si nu cred ca s-a atins acolo jos de prea multe ori.
Se poate sa fi ramas pe mana niste spermatozoizi? Daca el era excitat dar nu si-a dat drumul? Exsta posibilitate de vreo sarcina??
Tin sa mentionez ca el nu si-a dat drumul. Totul s.a intamplat pe la finalul ciclului menstrual, nu in perioada fertila. Raspundeti, va rog.
1 comentarii
1
05-05-2019, ora 14:15
danonino25
Nu este medic/terapeut
danonino25
Buna Maria ! Amuzanta postarea ta si nu ma pot abtine sa nu te bag in seama ! Iti inteleg ingrijorarea privind "joaca" ta nevinovata si apreciez ca tu fiind probabil minora si virgina, esti ingrijorata de o posibila sarcina nedorita. Trebuie sa iti explic totusi ca prietenul tau trebuia sa se joace acolo jos la tine cu altceva si nu cu degetul. Desbracatul total nu este un indiciu clar si nici obligatoriu in ziua de azi, dar ejaculatul prietenului sa stii ca este obligatoriu ca sa introducem in ecuatie posibilitatea de sarcina ! De curiozitate, stii cum arata un ejaculat ?..Daca nu, poti incerca sa il masturbezi cu blandete pe prietenul tau ca sa vezi ce se intampla la final. Dar ai totusi grija daca te murdaresti pe degetzele cu ceva albicios si lipicios (scarbos adica ) sa nu pui degetelele dupa aceea acolo jos la tine fara sa te speli pe maini ca e posibil sa fie cu "sarcina ".!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici