Sarcina? Eu si prietenul meu ne-am 'jucat' recent.
Buna ziua! Eu si prietenul meu ne-am 'jucat' recent. De mai multe ori ne sarutam, iar el ma atingea in partea de jos, intrand cate putin cu degetul. Totusi, el era excitat, dar imbracat, si nu cred ca s-a atins acolo jos de prea multe ori.
Se poate sa fi ramas pe mana niste spermatozoizi? Daca el era excitat dar nu si-a dat drumul? Exsta posibilitate de vreo sarcina??
Tin sa mentionez ca el nu si-a dat drumul. Totul s.a intamplat pe la finalul ciclului menstrual, nu in perioada fertila. Raspundeti, va rog.
Se poate sa fi ramas pe mana niste spermatozoizi? Daca el era excitat dar nu si-a dat drumul? Exsta posibilitate de vreo sarcina??
Tin sa mentionez ca el nu si-a dat drumul. Totul s.a intamplat pe la finalul ciclului menstrual, nu in perioada fertila. Raspundeti, va rog.
1 comentarii
Buna Maria ! Amuzanta postarea ta si nu ma pot abtine sa nu te bag in seama ! Iti inteleg ingrijorarea privind "joaca" ta nevinovata si apreciez ca tu fiind probabil minora si virgina, esti ingrijorata de o posibila sarcina nedorita. Trebuie sa iti explic totusi ca prietenul tau trebuia sa se joace acolo jos la tine cu altceva si nu cu degetul. Desbracatul total nu este un indiciu clar si nici obligatoriu in ziua de azi, dar ejaculatul prietenului sa stii ca este obligatoriu ca sa introducem in ecuatie posibilitatea de sarcina ! De curiozitate, stii cum arata un ejaculat ?..Daca nu, poti incerca sa il masturbezi cu blandete pe prietenul tau ca sa vezi ce se intampla la final. Dar ai totusi grija daca te murdaresti pe degetzele cu ceva albicios si lipicios (scarbos adica ) sa nu pui degetelele dupa aceea acolo jos la tine fara sa te speli pe maini ca e posibil sa fie cu "sarcina ".!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4insarcinata dupa petting?
- 4sperma trece prin materiale textile?
- 4Ajutor!!!!!!
- 1Anexita sau sarcina?
- 1Ajutati-maa
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 1Sarcină sau nu?!
- 8Ajutați mă. imi este frica sa nu fie teste false.Este posibil o sarcina ?
- 3Secretie vaginala albicioasa-transparenta
- 1Răspundeți - m am „jucat” cu prietenul meu
- 5Acordati mi putin timp va rog !!! sunt insarcinata?
- 3Prea devreme?
- 0Însărcinată fără penetrare?
- 1Posibilitate de sperma pe deget
- 1Posibila sarcina?
- 1Se poate ca spermatozoitii sa treaca prin imbracaminte??
- 0As putea sa fiu insarcinata, vreau un ajutor va rog !!!!!
- 6Sarcina? E posibil sa ramai insarcinata prin masturbare?
- 0Posibila sarcină?
- 6Dus impreuna
Mai multe informații despre: sarcina fara penetrare