Sangerari anormale-dupa 20 de zile de la menstruatie
Buna seara! Acum cateva zile am avut o durere de burta insuportabila dar cu cateva calmante s-a ameliorat. La 2 zile, durerea a revenit in somn, spre dimineata, insa in partea dreapta, in zona ovarului cu iradiere in picior si spate, in zona rinichilor. Am luat din nou un calmant si la doua ore am adormit, durerea linistindu-se. Cand m-am trezit am observat ca sangerez desi trecusera doar 20 de zile de la menstruatie.
Spre seara, in aceeasi zi am avut din nou o criza de durere, in aceleasi zone pe care nu am putut sa o mai calmez in niciun fel. Am ajuns la urgenta, dar fara niciun rezultat. Mi s-a facut o injectie, durerea a trecut pentru aproximativ 3-4 ore dupa care crizele au revenit, insa pe partea stanga. Nu stiu ce sa fac sa scap de ingrijorare. Am fost la un medic si mi s-a spus ca am o infectie urinara..dar de ce sangerarile?
Spre seara, in aceeasi zi am avut din nou o criza de durere, in aceleasi zone pe care nu am putut sa o mai calmez in niciun fel. Am ajuns la urgenta, dar fara niciun rezultat. Mi s-a facut o injectie, durerea a trecut pentru aproximativ 3-4 ore dupa care crizele au revenit, insa pe partea stanga. Nu stiu ce sa fac sa scap de ingrijorare. Am fost la un medic si mi s-a spus ca am o infectie urinara..dar de ce sangerarile?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Se poate instala o sarcina in ultimele zile de anticonceptionale?
- 3Sangerari intre menstruatii... exista riscul de cancer uterin?
- 0sangerare dupa 2 saptamani de la ciclu
- 2sangerare intermenstruala
- 5Dereglare menstruala cu sangerare neintrerupta intre menstruatii
- 3Este oare spotting?
- 3sangerare dupa menstruatie
- 0Singerari in prima luna cu AC
- 0Sangerare în afara menstruației.
- 0Intrebare sangerare
- 0Sangerari cu 2 saptamani inainte de menstruatie
- 1Sangerari intre menstre
- 3Sangerarea
- 6Situatie - posibila sarcina sau alte probleme
- 2Scurgere rozalie inainte de menstruație cu 2 săptămâni
- 1Spotting si sangerari in timpul ovulatiei
- 5Sangerare vaginala intre nenstruatii, durere burta
- 2Sangerare l
- 1Spotting intre menstruatii, ce poate fi?
- 1Pot fi insarcinata daca nu am simțit ejacularea partenerului prin prezervativ?
Mai multe informații despre: sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: