Sangerari intermenstruale
Buna ziua!o sa incep cu inceputul. Acum 2 luni mi.am depistat o candidoza vaginala pe care inca o am. Am incercat cu ceaiuri, musetel, galbenele, pelin..insa doar au ameliorat problema, reducand mancarimile.(marturisesc ca mi.am inceput viata sexuala acum 5 luni, si nu m.am protejat in nici un fel)
Luna trecuta, la ovulatie am avut sangerari usoare, ceea ce nu mi s.a mai intamplat (ultima oara cand avusesem cuntact sexual, fusese in urma cu doua saptamani). Apoi mi.a venit normal menstuatia. Luna asta, la ovulatie, din nou am avut sangerari care ai dureat in jur de 5 zile. Ceea ce ma speriat. (Contact sexual nu am mai avut). Ca sa tratez candida, mi.am bagat 5 ml de iaurt natural in vagin cu o seringa fara ac, timp de 3 zile. Acum 3 zile am racit, tuse, durere de gat..si am avut dureri pelvine(inca am, si inca sunt racita). Dupa ce au trecut sangerarile, am avut, si inca am, o scurgere vaginala gelatinoasa. :( va rog ajutati.ma! Despre de poate fi vorba?.. Nu pot merge la ginecolog deoarece parintii mei nu stiu ca mi.am inceput viata sexuala, nu vreau sa afle si sa.i dezamagesc..
pentru raceala am luat Duomox...scurgerea gelatinoasa poate fi din cauza iaurtului?
Luna trecuta, la ovulatie am avut sangerari usoare, ceea ce nu mi s.a mai intamplat (ultima oara cand avusesem cuntact sexual, fusese in urma cu doua saptamani). Apoi mi.a venit normal menstuatia. Luna asta, la ovulatie, din nou am avut sangerari care ai dureat in jur de 5 zile. Ceea ce ma speriat. (Contact sexual nu am mai avut). Ca sa tratez candida, mi.am bagat 5 ml de iaurt natural in vagin cu o seringa fara ac, timp de 3 zile. Acum 3 zile am racit, tuse, durere de gat..si am avut dureri pelvine(inca am, si inca sunt racita). Dupa ce au trecut sangerarile, am avut, si inca am, o scurgere vaginala gelatinoasa. :( va rog ajutati.ma! Despre de poate fi vorba?.. Nu pot merge la ginecolog deoarece parintii mei nu stiu ca mi.am inceput viata sexuala, nu vreau sa afle si sa.i dezamagesc..
pentru raceala am luat Duomox...scurgerea gelatinoasa poate fi din cauza iaurtului?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 36chist ovarian si Diane 35
- 4sangerari intre menstruatii
- 7sangerari anormale, mai precis in afara ciclului
- 7va rog sa-mi interpretati o ecografie
- 7Diane 35 si spotting
- 6menstruatie sau spotting?
- 0sangerare intre menstruatii
- 5Dereglare menstruala cu sangerare neintrerupta intre menstruatii
- 0sange dupa o saptamana de la menstruatie
- 4secretie maronie
- 1Sangerari vaginale intre menstuatii!
- 1Karissa pentru chisturi
- 8Pot fi insarcinata chiar daca mi a venit menstruatia?
- 4Act sexual neprotejat- urmări
- 1Sangerari vaginale
- 0Scurgeri menstruale peste anticonceptionalele yasmin
- 4Ciclu anormal in ultimele 2 luni si dureri puternice in zona pelvica
- 1Sângerare după act sexual în afara menstruației
- 5Sangerare vaginala intre nenstruatii, durere burta
Mai multe informații despre: sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: