Sangerare vaginala la fetita de 2 ani
![cerica2007](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am o fetita de 2 ani.La 1 an si 2 luni a avut o sangerare vaginala sub forma de chegulete.De atunci pana acum la 2 ani se repeta o data la 2 sau 3 luni.In total pana acum a vut de 5 ori aceasta sangerare.A fost vazuta de medicii din Campina de unde suntem, dar nu au stiut despre ce este vorba.Am ajuns la sp.Grigire Alex, la pediatrie 3, s-au facut ecografii la rinichi, abdomen, dar au spus ca este posibil sa fie infectie urinara, ca poate sangerarea nu a fost genitala.Oricum aceasta nu a fost rectala 100%.Am facut analiza la urina si urocultura o data la 2 sapt, dar aceasta este normala.Oricum fetita nu are alte simptome.Am ajuns la Parhon gandindu-ma ca se poate sa fie o dereglare hormonala.A fost vazuta si acolo, dar au spus ca nu este.Am ajuns la policlinica Dorobanti la endocrinologie dorind sa aflu si o alta parere.In urma analizelor a iesit un estrogen mai mare decat normal.Dupa care am facut si o testare hormonala dar rezultatul nefiind concludent urmeaza sa refac aceasta testare in septembrie.Medicul care o tine sub observatie spune ca este posibil ca in procent de 50% sa fie vorba de pubertate precoce.Am citit si eu si am vazut ca la o pubertate precoce exista si alte simptome.Iar fetita mea nu are pilozitate pubiana, nici sani mariti.Doar sangerare.Ce ma ingrijoreaza pe mine este ca in mai mult de 10 luni nu s-a pus nici un diagnostic iar timpul trecut nu-l mai pot da inapoi.Eu am mai incercat sa aflu si o clinica, ceva, unde sa-i pot face un 3D sau 4D, poate se vad mai multe.Si am mai cautat si un medic ginecolog pt copii asa mici.Dar nici un rezultat.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Multumesc
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Multumesc
3 comentarii
![eleni theutokopulis](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
eu am o verisoara despre care zice mama ei ca a avut un fel de ciclu la nastere, o sangerare de aceasta, dupa care nu a mai avut nimic pana la pubertate. Acum e femeie maritata cu copil mic.
Este bine tot cu medicii sa va lamuriti, numai bine.
Este bine tot cu medicii sa va lamuriti, numai bine.
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Va amintiti daca ati luat medicamente, in special hormoni, in timpul sarcinii ?
![cerica2007](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Raspuns pt dl dr.M.D.
In afara de vitaminele care se prescriu in luna a 8-a de sarcina am facut 4 injectii cu gravibinon.Aceasta informatie am spus-o tuturor medicilor care mi-au vazut fetita, inclusiv endocrinologului si au spus ca nu este nici o legatura intre acele injectii si problema fetitei.Dar ceea ce conteaza acum este sa vad cum pot rezolva situatia, eventual o alta parere de la un medic.
Multumesc pt timpul acordat,
Cerica 2007
In afara de vitaminele care se prescriu in luna a 8-a de sarcina am facut 4 injectii cu gravibinon.Aceasta informatie am spus-o tuturor medicilor care mi-au vazut fetita, inclusiv endocrinologului si au spus ca nu este nici o legatura intre acele injectii si problema fetitei.Dar ceea ce conteaza acum este sa vad cum pot rezolva situatia, eventual o alta parere de la un medic.
Multumesc pt timpul acordat,
Cerica 2007
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa avort inca mai am sangerari usoare
- 5sangerari si anticonceptionale yasmine
- 3mi-au curs cateva picaturi... spuneti-mi va rog este in regula?
- 4sangerare postinor...necesara?
- 3sangerare vaginala dupa postinor 2
- 3Vreau sa stiu. sangerare vaginala dupa postinor
- 11Sangerare dupa contact sexual
- 5Sangerari dupa actul sexual
- 18yaz
- 15se poate numi sangerare de nidatie?
- 8Sangerari Vaginale
- 15Ginecologie: sangerari, ovare polichistice, dureri de ovare
- 3Sangerare cu Yasmin
- 11urgent ! ajutor ! sangerat dupa act sexual
- 3sangerari vaginale