Sangerari vaginale
Buna ziua! Poare reusiti sa ma ajutati cu o informatie, oricat de mica ar fi.
De mica am avut probleme cu menstra, nu am avut data fixa.In ultima perioada, am intampinat cateva probleme, lipsa ei totala.Nu am luat in seama stiind ca la mine este ceva normal;Teste de sarcina negative, control ginecologic-organe sanatoase.Dupa pauza de care am mentionat mai sus, am avut o scurgere de aproape 2 saptamani, roz deschis.Nu a fost ceva abundent.Am luat niste medicamente, s-a oprit timp de doua zile dupa care a inceput iar la fel ca prima data.Mi-a trecut repede (tot 2 zile) iar dupa o perioada de o saptamana a venit menstra normala.Nimic deosebit.Aceeasi consistenta, culoare, tin sa mentionez ca nu am avut dureri deosebite in afara de cele normale.a trecut o saptamana de cand am terminat si am observat ca incepe iar acea secretie roz despre care am spus la inceput.Am facut programare la medic pentru analize amanuntite, dar este peste aproape 3 saptamani.Imi doresc sa stiu daca a mai trecut cineva prin asta si ce s-a intamplat.Vreau sa tiou la ce sa ma astept.Va multumesc! O zi buna! 25 ani
De mica am avut probleme cu menstra, nu am avut data fixa.In ultima perioada, am intampinat cateva probleme, lipsa ei totala.Nu am luat in seama stiind ca la mine este ceva normal;Teste de sarcina negative, control ginecologic-organe sanatoase.Dupa pauza de care am mentionat mai sus, am avut o scurgere de aproape 2 saptamani, roz deschis.Nu a fost ceva abundent.Am luat niste medicamente, s-a oprit timp de doua zile dupa care a inceput iar la fel ca prima data.Mi-a trecut repede (tot 2 zile) iar dupa o perioada de o saptamana a venit menstra normala.Nimic deosebit.Aceeasi consistenta, culoare, tin sa mentionez ca nu am avut dureri deosebite in afara de cele normale.a trecut o saptamana de cand am terminat si am observat ca incepe iar acea secretie roz despre care am spus la inceput.Am facut programare la medic pentru analize amanuntite, dar este peste aproape 3 saptamani.Imi doresc sa stiu daca a mai trecut cineva prin asta si ce s-a intamplat.Vreau sa tiou la ce sa ma astept.Va multumesc! O zi buna! 25 ani
1 comentarii
Intarzierea repetata a menstrei sau absenta ei nu e ceva normal, chiar daca dv sunteti obisnuita cu asta.
Trebuie facuta ecografie transvaginala si vazuta cauza.
Pentru mai multe informatii dati cautare Google Cauze absenta sau intarzierea menstruatiei. Cauze scurgeri intermenstruale. Sunt multiple.
Trebuie facuta ecografie transvaginala si vazuta cauza.
Pentru mai multe informatii dati cautare Google Cauze absenta sau intarzierea menstruatiei. Cauze scurgeri intermenstruale. Sunt multiple.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-au curs cateva picaturi... spuneti-mi va rog este in regula?
- 4Este posibil sa fi fost doar o sangerare sau trebuie sa ma ingrijorez?
- 10de ce mi a venit ciclu mai repede cu aproape 2 saptamani?
- 3Sangerarea dupa reluarea anticoncenptionalelor
- 3sangerarea la persoanele invarsta
- 4de cand iau anticonceptionale am sangerari in fiecare zi...
- 13mi-a curs in fiecare zi cate foarte putin sange, este normal asa ceva?
- 0Sangerare vaginala
- 5Sangerari neasteptate, ce fac?
- 5sangerarea de privatie si menstruatia
- 3Sangerare cu Yasmin
- 3Menstruatie neregulata...ce mai este de facut?!
- 3sangerari vaginale de cand iau diane 35
- 1sangerare usoara
- 1De vreo 3 zile am sangerari cand mai usoare cand mai abundente
- 0Sangerare dupa mai multe zile de la contactul sexual
- 16Dureri si sangerari vaginale.
- 0Menstruatie
- 2Cancer col uterin
Mai multe informații despre: Tulburarile menstruatiei sangerarile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: