Sangerare apoasa, cheaguri de sange la cateva zile dupa actul sexual
Dupa ultima menstruatie, am avut contacte sexuale dupa o saptamana. M-am informat despre lichidul preejaculator care ar putea cauza o sarcina, chiar daca ejacularea finala nu a fost in interior. Dupa cateva zile de la actul sexual, aproape 2 saptamani de la ultima menstruatie normala, m-am trezit intr-o dimineata cu sangerare apoasa abundenta, si doua cheaguri destul de mari de sange. N-am menstruatia regulata, precizez. Dar n-am avut dureri, doar o usoara ameteala probabil de la pierderea de sange. Doar scurgere apoasa rosie si cheagurile de sange. Timp de o saptamana am mai avut scurgeri usoare maronii. Surpriza a fost dupa saptamana asta sa reapara cheagurile de sange. Ma gandesc, daca sunt posibile semne ale unui avort spontan? Am 21 de ani, n-am fost insarcinata niciodata, am luat ultima oara anticonceptionale acum jumatate de an. Daca cineva se regaseste in situatie, o parere va rog. Multumesc.
2 comentarii
Analizele ginecologice ai facut in aceasta perioada? Dar ultimele facute ce aratau?
Ultimele analize ginecologice le-am facut in decembrie, ecografie intravaginala, mi s-a spus doar ca ar putea fi niste dereglari hormonale explicandu-mi menstruatia neregulata si cam atat. Intentionez sa fac altele in curand, dar vroiam sa aud pana atunci o parere daca cineva a mai patit asemanator.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dupa avort inca mai am sangerari usoare
- 2menstra inchisa la culoare cu cheaguri-anormal?
- 3sangerare dupa chiuretaj
- 3Vreau sa stiu. sangerare vaginala dupa postinor
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 5Sangerari dupa actul sexual
- 0cheaguri mari de sange
- 15se poate numi sangerare de nidatie?
- 0Sangerare vaginala
- 0Eliminare sange pe timpul noptii(pe lenjeria intima).
- 11urgent ! ajutor ! sangerat dupa act sexual
- 4primul contact sexual si sangerare de trei zile
- 4Menstruatie prelungita!!
- 4Sangerari (Anticonceptionale Novynette)
- 3sangerari -microgynon
- 2cheaguri in timpul menstrei
- 140Sangerari in sarcina - hematom, zona de decolare - Grup de Suport
- 1Sangerări abudente de 10 zile
- 1Durere mare menstruatie
- 0Intrebare - menstruatie cu cheaguri maronii
Mai multe informații despre: sangerarile vaginale menstruatia cu cheaguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: