salut... va rog sa ma ajutati. m-am trezit foarte ametit si simt ca totul se invarte in jurul meu

13-11-2009
ninho
Nu este medic/terapeut
ninho
acum trei luni am inceput sa fumez un drog numit CIL, si pana acuma o luna am fumat de 5 ori si ultima data cand am fumat acuma o luna am avut senzatia ca imi inghit limba ca mor si ma-m sperat foarte tare.De aproximativ o luna ma simt ingrozitor de rau adica am ameteli, imi simt capu greu, am senzatia ca o sa lesin, nu am chef de nimik.Am fost la medicul de familie si mia dat pastile calciu magneziu si vitamina c si nu mia trezut, apoi mam dus la un medic psihiatru care mia dat sa iau calmogen si vit c calciu, vit B1 si B6 intravenos si nu ma simt bn deloc, am fost aseara si mia dat in loc de calmogen mia dat sa iau cate o pastila de zyprexa seara inainte de culcare si acum ma-m trezit foarte ametit si simt ca totul se invarte in jurul meu.Mie frica sa nu sufar de vreo boala. Va rog sami dati un sfat.Va multumesc si doamne ajuta.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul