salut... va rog sa ma ajutati. m-am trezit foarte ametit si simt ca totul se invarte in jurul meu
acum trei luni am inceput sa fumez un drog numit CIL, si pana acuma o luna am fumat de 5 ori si ultima data cand am fumat acuma o luna am avut senzatia ca imi inghit limba ca mor si ma-m sperat foarte tare.De aproximativ o luna ma simt ingrozitor de rau adica am ameteli, imi simt capu greu, am senzatia ca o sa lesin, nu am chef de nimik.Am fost la medicul de familie si mia dat pastile calciu magneziu si vitamina c si nu mia trezut, apoi mam dus la un medic psihiatru care mia dat sa iau calmogen si vit c calciu, vit B1 si B6 intravenos si nu ma simt bn deloc, am fost aseara si mia dat in loc de calmogen mia dat sa iau cate o pastila de zyprexa seara inainte de culcare si acum ma-m trezit foarte ametit si simt ca totul se invarte in jurul meu.Mie frica sa nu sufar de vreo boala. Va rog sami dati un sfat.Va multumesc si doamne ajuta.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Insomnie
- 2Despre anxietatea cronică - de 15 ani sufăr de anxietate
- 6Tremor interior dupa cateva episoade de anxietate severa. Cat timp pot persista?
- 3Nu gasesc linistea interioara
- 7Psihoza sau Gaslighting?
- 1Atac de panica
- 3Am nevoie de ajutor! Am o furie si ma arde asa in piept din cauza nedreptatii
- 5Anxietate de somn.
- 1Reactii adverse la Sertralina
- 2Pareri despre efectul medicamentelor si revenirea starilor