Salivare abundenta

23-07-2018
julianna40
Nu este medic/terapeut
julianna40
Buna! Abia ce mi-a pus 5 dinti de portelan si pe langa faptul ca nu pot sa mestec bine ( ma refer la legume, fructe, nuci.alimente ce necesita a fi mestecate bine) in cavitatea bucala se formeaza saliva mai mult decat in mod obisnuit, am aceea senzatie ca atunci cand mesteci o guma si se formeaza saliva care apoi iti provoaca un disconfort la stomac, o senzatie de foame asi spune. Cat timp s-a lucrat la dinti a fost totul bine dar din ziua cand mi-i s-a pus dintii de portelan au aparut aceste probleme din prima seara. Dintii au fost pusi in urma cu 2 zile, e posibil ca organismul sa fie in faza de acceptare a unui corp strain dar adevarul real nu il stiu de aceea apelez la voi, cei cu pregatire in domeniu.
Astept cu drag un sfat in vederea rezolvarii problemei mele.
Va multumesc anticipat!
3 comentarii
1
23-07-2018, ora 20:19
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna seara,
Avand in vedere faptul ca e o punte lunga de 5 elemente este mai greu sa va obisnuiti cu ea. Cam intr-o luna de zile se vor rezolva problemele.
In legatura cu saliva abundenta, deoarece nu va gasiti muscatura aveti mereu tendinta de a mesteca iar glandele salivare care au rol in deglutitie incep sa secrete saliva crezand ca aveti mancare in gura. Nu e nimic anormal.
1
23-07-2018, ora 21:41
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
Aveti ceva rabdare cu aceasta lucrare si vedeti in cateva zile cum sta treaba.Mestecatul trebuie verificat daca ramane la fel.
Salivarea este normala in primele zile.
0
23-07-2018, ora 21:57
julianna40
Nu este medic/terapeut
julianna40
Va multumesc din suflet pentru raspuns. Chiar m-am linistit pentru explicatiile date de dumneavoastra.
Va pup cu drag si va doresc multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: