Salivare abundenta
Buna! Abia ce mi-a pus 5 dinti de portelan si pe langa faptul ca nu pot sa mestec bine ( ma refer la legume, fructe, nuci.alimente ce necesita a fi mestecate bine) in cavitatea bucala se formeaza saliva mai mult decat in mod obisnuit, am aceea senzatie ca atunci cand mesteci o guma si se formeaza saliva care apoi iti provoaca un disconfort la stomac, o senzatie de foame asi spune. Cat timp s-a lucrat la dinti a fost totul bine dar din ziua cand mi-i s-a pus dintii de portelan au aparut aceste probleme din prima seara. Dintii au fost pusi in urma cu 2 zile, e posibil ca organismul sa fie in faza de acceptare a unui corp strain dar adevarul real nu il stiu de aceea apelez la voi, cei cu pregatire in domeniu.
Astept cu drag un sfat in vederea rezolvarii problemei mele.
Va multumesc anticipat!
Astept cu drag un sfat in vederea rezolvarii problemei mele.
Va multumesc anticipat!
3 comentarii
Buna seara,
Avand in vedere faptul ca e o punte lunga de 5 elemente este mai greu sa va obisnuiti cu ea. Cam intr-o luna de zile se vor rezolva problemele.
In legatura cu saliva abundenta, deoarece nu va gasiti muscatura aveti mereu tendinta de a mesteca iar glandele salivare care au rol in deglutitie incep sa secrete saliva crezand ca aveti mancare in gura. Nu e nimic anormal.
Avand in vedere faptul ca e o punte lunga de 5 elemente este mai greu sa va obisnuiti cu ea. Cam intr-o luna de zile se vor rezolva problemele.
In legatura cu saliva abundenta, deoarece nu va gasiti muscatura aveti mereu tendinta de a mesteca iar glandele salivare care au rol in deglutitie incep sa secrete saliva crezand ca aveti mancare in gura. Nu e nimic anormal.
Buna ziua,
Aveti ceva rabdare cu aceasta lucrare si vedeti in cateva zile cum sta treaba.Mestecatul trebuie verificat daca ramane la fel.
Salivarea este normala in primele zile.
Aveti ceva rabdare cu aceasta lucrare si vedeti in cateva zile cum sta treaba.Mestecatul trebuie verificat daca ramane la fel.
Salivarea este normala in primele zile.
Va multumesc din suflet pentru raspuns. Chiar m-am linistit pentru explicatiile date de dumneavoastra.
Va pup cu drag si va doresc multa sanatate!
Va pup cu drag si va doresc multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0saliva abundenta
- 5salivatie abundenta - exista vreun tratament?
- 4Saliva abundenta si mucus... de ce sufar?
- 2salivatie abundenta
- 1Scuip des
- 1Putin ajutor
- 3Salivatie abundenta la baza limbii si secretie in gat
- 4Hipersalivatie (sialoreea)
- 0salivatie excesiva
- 1Salivatie abundenta
- 0La trezire, manifest salivatie in gura si senzatie de acreala
- 4Senzație ciudată în gură, salivație spumoasă
- 0Hipersalivatie in timpul zilei
- 1Salivatie in exces
- 0Hipersalivatie debutanta in sarcina