Hipersalivatie

11-08-2020
Lorexxxxx
Nu este medic/terapeut
Lorexxxxx
De 3 zile am o ușoară hipersalivatie, care imi creează un disconfort, imi puteti sugera un tratament?Sau remediu?care ar fi cauza?Multumesc
3 comentarii
1
11-08-2020, ora 12:02
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua, rareori hipersalivatie este motiv de ingrijorare. Sunt mai multe elemente de luat in seama ( cati ani aveti, daca urmati vreun tratament pentru o afectiune ). Aveti vreo lucrare dentara noua, vreun tratament dentar? Restaurari noi in gura pot crea aceasta senzatie, de salivatie excesiva. Uneori, eruptie ( apartia ) unui noi dinte ( molar de minte de exemplu ) poate fi insotita de acest simptom.
0
11-08-2020, ora 12:37
Lorexxxxx
Nu este medic/terapeut
Lorexxxxx
Nu am iau medicamente si nici nu am avut vreo intervenție în calitatea bucată.Am 26 de ani.mai am unele carii dar nu stiu care ar putea sa fie cauza.Nu am vazut sa imi fi apărut vreo ulceratie sau.E neplăcut...Nu stiu ce as putea sa fac...
0
01-12-2020, ora 00:19
Ro-123
Nu este medic/terapeut
Ro-123
Lorexxx imi poti spune te rog daca ti a trecut hipersalivatia.Aceiasi chestie o am si eu de 4 zile.Ai folosit vre un tratament?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: