Arsuri in gat
Buna ziua,
Cam de 2 luni am inceput sa am usturimi in gat in partea stanga care atunci cand mananc sau vorbesc merg spre ureche. Tot de atunci sunt si ragusita si nu prea pot sa vorbesc. Limba mi-e foarte incarcata. La ORL mi-a spus initial ca e de la sarcina care accentueaza refluxul gastroesofagian, deoarece eram insarcinata. Intre timp am pierdut sarcina la 6 saptamani, acuma iau pastile ca sa o elimin, limba mi-e in continuare foarte incarcata si am observat ca mi-au iesit niste umflaturi rosi la baza limbii in laterale ca niste basici. Uneori cand mananc simt ca ma doare limba si uneori simt furnicaturi. Toti doctorii la care am fost imi spun sa astept sa elimin sarcina si daca dupa aceea mai continua simptomele sa merg inapoi. La ginecologie imi spun ca nu are dea face cu sarcina. Nu mai stiu ce sa fac. Oare ce analize ar trebui sa imi fac, la ce doctor sa merg? Imi e foarte frica sa nu fie ceva grav.
Va multumesc
Cam de 2 luni am inceput sa am usturimi in gat in partea stanga care atunci cand mananc sau vorbesc merg spre ureche. Tot de atunci sunt si ragusita si nu prea pot sa vorbesc. Limba mi-e foarte incarcata. La ORL mi-a spus initial ca e de la sarcina care accentueaza refluxul gastroesofagian, deoarece eram insarcinata. Intre timp am pierdut sarcina la 6 saptamani, acuma iau pastile ca sa o elimin, limba mi-e in continuare foarte incarcata si am observat ca mi-au iesit niste umflaturi rosi la baza limbii in laterale ca niste basici. Uneori cand mananc simt ca ma doare limba si uneori simt furnicaturi. Toti doctorii la care am fost imi spun sa astept sa elimin sarcina si daca dupa aceea mai continua simptomele sa merg inapoi. La ginecologie imi spun ca nu are dea face cu sarcina. Nu mai stiu ce sa fac. Oare ce analize ar trebui sa imi fac, la ce doctor sa merg? Imi e foarte frica sa nu fie ceva grav.
Va multumesc
2 comentarii
da, acele arsuri si inflamatii limba faringe larine se datoreaza refluxului gastro esofagian in somn, sau a unei inflamatii pe tractul digestiv care decurge subclinic fara simptome abdominale..dar prin sistemul limfatic si prin n.Vag se transmite si in sus
am scris mult pe forum depsre asta
cititisi pe googel Alimente care intretin Inflamatia
articole despre Nervul Vag
am scris mult pe forum depsre asta
cititisi pe googel Alimente care intretin Inflamatia
articole despre Nervul Vag
Am sa citesc. Multumesc frumos pentru raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9boala genitala
- 3raguseala de mai bine de 6 luni
- 13Raguseala si pierdere de voce
- 3raguseala
- 7raceala cu tuse, raguseala la copil de 4 ani
- 10Ragusala de multa vreme+voce subtire
- 13raguseala
- 7raguseala care persista
- 5Durere in gat, dureri de urechi.. si dificultate la inghitire
- 1Ce legatura exista intre limba incarcata si eczema?
- 0Antiinflamator: durere in gat si raguseala
- 2dupa tiroidectimie...extirpare totala al tiroidei raguseala
- 3Intrebare urgenta! usturime groaznica in gat
- 8Disconfort la inghitire si raguseala
- 0raguseala care se repeta de un an si jumatate
- 2Ragusala persistenta
- 5Imba încărcată și arsuri stomacale
- 0Arsuri in gat
- 7Candidoza bucala sau altceva ?
- 1Gat si stomac
Mai multe informații despre: Raguseala usturimea in gat limba incarcata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: