S-a rupt prezervativul.
Buna ziua. Azi, 31.10.2016 am avut un contact sexual protejat cu prezervativ DUREX EASY ON, B CLOSE, dar s-a rupt prezervativul in timpul actului sexual, fara sa ne dam seama am continuat 1 minut, dupa care am observat. Partenera s-a ghemuit, nu a facut nicio spalare vaginala, doar putin cu apa calda in exteriorul vaginului.
Tin sa mentionez ca am obs putin lichid seminal care era in zona vaginului si inainte de acest act sexual protejat, am avut o ejacular, circa 10 minute inainte sa incepem actul sexual protejat.
Care sunt sanse sa ramana insarcinata si ar trebui sa ma alarmez tare?, dansa a mai luat escapelle acum o luna si putin, deci nu cred ca ar avea voie alta pastila.
Va multumesc.
Tin sa mentionez ca am obs putin lichid seminal care era in zona vaginului si inainte de acest act sexual protejat, am avut o ejacular, circa 10 minute inainte sa incepem actul sexual protejat.
Care sunt sanse sa ramana insarcinata si ar trebui sa ma alarmez tare?, dansa a mai luat escapelle acum o luna si putin, deci nu cred ca ar avea voie alta pastila.
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 118sexul neprotejat dupa menstruatie
- 7raspuns urgent va rog: s-a rupt prezervativul
- 3Daca se rupe prezervativul..
- 2Prezervativ rupt
- 7Prezervativ rupt + postinor URGENT
- 3Sangerarea de privatie
- 3Pot fii insarcinata???
- 2Prezervativ rupt
- 1Prezervativ rupt
- 1Prezervativ rupt in timpul actului sexual! Rog raspuns!
- 3Pot fi insarcinata?
- 0mi-a întârziat ciclu ce e de făcut?
- 0S-a rupt prezervativul, ajutor!!!
- 6Problema
- 1Putin ajutor va rog (sarcina?)
- 2Buna ziua. Problema dupa menstruatie.
- 0HIV negativ + Transmitere
- 0Prezervativ rupt
Mai multe informații despre: prezervativul rupt ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: