Ajutooooor ! Prezervativ rupt !

Buna ziua ! Astazi am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu. Insa prezervativul s-a rupt..Ne-am dat seama cand a iesit afara, iar la cateva secunde si-a dat drumul in exterior. Tot astazi sau maine ar trebui sa imi vina si menstruatia. Credeti ca sunt sanse sa fi ramas insarcinata daca s-a intamplat in ziua in care trebuia sa imi vina menstra ? Va rog.. un raspuns urgent.. Ar trebui sa iau pastila de a doua zi ?
4 comentarii

Buna, si mie mi s-a intamplat asta si nu am rămas însărcinată, insa, depinde de la om la om. Vorbeste cu el, sigur nu a ejaculat in prezervativ si s-a rupt? Daca asta s-a întâmplat, nu e bine, iar daca nu a ejaculat, exista o sansa minima de sarcina. Sper ca te-am ajutat cu ceva. Succes!

Mai intai a iesit, a stat cateva secunde socat pentru ca a vazut ca e rupt si abia apoi si a dat drumul in exterior

E posibil sa nu fii însărcinată, dar exista si o sansa mica.

Sper sa nu fi lasat inauntru.. am vorbit si cu el si asa a spus, oricum iti multumesc ! Numai bine !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ce m-ati sfatui sa fac?
- 3administrare anticonceptionale, prezevrativ rupt... eram protejata?
- 6prezervativ rupt - e posibil sa fi luat HIV?
- 7prietena mea a luat prima pastila de postinor 2 urmand ca la 12 ore sa o ia pe cea de a 2-a.
- 4Prezervativul s-a rupt, trebuie sa iau pilula de a doua zi?
- 1Intarziere menstruatiei dupa Escapelle ! Urgent.
- 7Infectat cu hiv ?
- 2Prezervativ rupt si ramas in vagin
- 7ovulatie si lichid seminal
- 0S-a rupt prezervativul.
- 1Prezervativ rupt
- 1Prezervativ rupt in timpul actului sexual! Rog raspuns!
- 9Sunt însărcinată?
- 4Ajutati-ma: yasmin si antibiotic
- 0Boli cu transmitere sexuala
- 0Risc sarcina
- 5Hiv? cateodata ma inteapa canalul si ma lasa, penisul e rosiatic inflamat si uscat
Mai multe informații despre: prezervativul rupt ruperea prezervativului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: