Vreo probabilitate de sarcina?
Buna seara
Sa zicem ca am si eu o nedumerire in privinta asta. Pe 23 decembrie 2008 a fost ultima zi de menstruatie si am facut sex, iar lui i s-a rupt prezervativul dupa ce a ejaculat. Iar luna asta, normal era sa'mi vina pe 21-22 ianurie. Nu am luat nimic dupa ce s-a intamplat, insa nu as vrea sa ma gandesc la vreo posibilitate cum ca as fi insarcinata
Precizez ca am niste scrurgeri.. este o secretie alb-galbuie, putin intepatoare la miros, si cremoasa. iar daca ma spal a doua zi apare la loc..
Va rog, astept un raspuns.. o parere. Inca nu am apelat la ginecolog si nici test de sarcina, mai astept 3 zile.. :(
Sa zicem ca am si eu o nedumerire in privinta asta. Pe 23 decembrie 2008 a fost ultima zi de menstruatie si am facut sex, iar lui i s-a rupt prezervativul dupa ce a ejaculat. Iar luna asta, normal era sa'mi vina pe 21-22 ianurie. Nu am luat nimic dupa ce s-a intamplat, insa nu as vrea sa ma gandesc la vreo posibilitate cum ca as fi insarcinata
Precizez ca am niste scrurgeri.. este o secretie alb-galbuie, putin intepatoare la miros, si cremoasa. iar daca ma spal a doua zi apare la loc..
Va rog, astept un raspuns.. o parere. Inca nu am apelat la ginecolog si nici test de sarcina, mai astept 3 zile.. :(
3 comentarii
Avand in vedere ca erai in ultima zi de ciclu, nu ai cum sa ramai !
eu cred ca esti dupa cum se vede nu vrei dar asta este esti fati un test sa nu mai stai in atat stres
bafta
bafta
mi-a venit aseara ciclul.. am scapat de stres. Am auzit de la cineva ca menstruatia poate veni si daca ai ramas insarcinata.. dar doar o data sau maxim de 2 ori..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 2insarcinata sau nu?
- 2sunt insarcinata?
- 6e a 34 zi si nu a venit menstruatia.la cat timp se face testul de sarcina?
- 12Postinor 2.
- 4AJUTOR, URGENT! Am nevoie de o parere specializata, sunt foarte speriata!
- 1Se poate sa ramana insarcina chiar daca nu s-a spart prezervativul?
- 4S-a rupt prezervativul! Risc de sarcina?!
- 4Eram in perioada fertila dar nu a ejaculat in mine
- 1poate sa ramana insarcinata ?
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata ?
- 0sarcina sau dereglare hormonala?
- 0se poate sa raman insarcinata daca nu s-a rupt prezervativul?
- 1Posibila sarcina?
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 0Menstruație
- 2Bună seara, menstruația mă ține de o săptămâna și jumătate
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt intarzierea menstruatiei