Vreo probabilitate de sarcina?
Buna seara
Sa zicem ca am si eu o nedumerire in privinta asta. Pe 23 decembrie 2008 a fost ultima zi de menstruatie si am facut sex, iar lui i s-a rupt prezervativul dupa ce a ejaculat. Iar luna asta, normal era sa'mi vina pe 21-22 ianurie. Nu am luat nimic dupa ce s-a intamplat, insa nu as vrea sa ma gandesc la vreo posibilitate cum ca as fi insarcinata
Precizez ca am niste scrurgeri.. este o secretie alb-galbuie, putin intepatoare la miros, si cremoasa. iar daca ma spal a doua zi apare la loc..
Va rog, astept un raspuns.. o parere. Inca nu am apelat la ginecolog si nici test de sarcina, mai astept 3 zile.. :(
Sa zicem ca am si eu o nedumerire in privinta asta. Pe 23 decembrie 2008 a fost ultima zi de menstruatie si am facut sex, iar lui i s-a rupt prezervativul dupa ce a ejaculat. Iar luna asta, normal era sa'mi vina pe 21-22 ianurie. Nu am luat nimic dupa ce s-a intamplat, insa nu as vrea sa ma gandesc la vreo posibilitate cum ca as fi insarcinata
Precizez ca am niste scrurgeri.. este o secretie alb-galbuie, putin intepatoare la miros, si cremoasa. iar daca ma spal a doua zi apare la loc..
Va rog, astept un raspuns.. o parere. Inca nu am apelat la ginecolog si nici test de sarcina, mai astept 3 zile.. :(
3 comentarii
Avand in vedere ca erai in ultima zi de ciclu, nu ai cum sa ramai !
eu cred ca esti dupa cum se vede nu vrei dar asta este esti fati un test sa nu mai stai in atat stres
bafta
bafta
mi-a venit aseara ciclul.. am scapat de stres. Am auzit de la cineva ca menstruatia poate veni si daca ai ramas insarcinata.. dar doar o data sau maxim de 2 ori..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 3Menstruatia intarziata
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 3Mi a intarziat 2 luni
- 3pot ramane insarcinata?
- 6ar trebui sa imi fac griji?
- 13oare sunt insarcinata? urgentt!!!
- 9o fi sarcina?
- 3sunt sanse sa fiu insarcinata?
- 0Intarziere menstruala 2 sapt
- 5sarcina sau dereglare
- 3pot ramane insarcinata ?!?
- 5Posibila sarcina?
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 6Am rămas însărcinată ?
- 2sunt insarcinata?
- 0Intarzierea menstrutie
- 0Sex neprotejat accidental.
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 0Menstruație întârziată în jur de o lună și ceva
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? prezervativul rupt intarzierea menstruatiei