ruptura t supraspinos si probabil capului lung al bicepsului
daca RMN-ul arata o leziune PASTA 2B, 3A, 3B dupa clasificarea Ellman atunci operatia (refixatie artroscopica)este o solutie mai buna chiar daca examenul clinin nu arata o insuficienta a supraspinatusului (Jobe test)
Buna seara,
Supraspecializarea mea este in chirurgia umarului. Aveti doua tipuri de leziuni: una se refera la iritarea tendonului lung al bicepsului (o sursa de durere), iar cealalta este legata de inflamatia si ruptura partiala a muschiului supraspinos (alta sursa de durere). Uneori tratamentul conservator este suficient pentru a produce o ameliorare a durerilor, alteori insa nu. Din experienta stiu ca aceasta combinatie de multe ori necesita interventia chirurgicala. Veniti sa va vad si eu clinic. Cu stima,
Dr, Mihai Gavrila chirurg umar si cot
Supraspecializarea mea este in chirurgia umarului. Aveti doua tipuri de leziuni: una se refera la iritarea tendonului lung al bicepsului (o sursa de durere), iar cealalta este legata de inflamatia si ruptura partiala a muschiului supraspinos (alta sursa de durere). Uneori tratamentul conservator este suficient pentru a produce o ameliorare a durerilor, alteori insa nu. Din experienta stiu ca aceasta combinatie de multe ori necesita interventia chirurgicala. Veniti sa va vad si eu clinic. Cu stima,
Dr, Mihai Gavrila chirurg umar si cot
Buna seara,
va multumesc mult pentru promptitudine si pentru răspunsurile dumneavoastră. Din păcate am văzut ca sunteţi din Bucureşti, putin cam departe. Am fost aici, in Iasi, la control si dupa cum a-ti spus, cele doua probleme ni s-au confirmat si aici. I s-a dat tratament cu Nurofen 400 pentru inflamatie, timp de o săptămână dupa care trebuie sa mergem sa îi facă o injectie cu cortizon in umăr iar daca va fi cazul se va repeta (maxim 3 injectii) dupa care se va hotărî dacă necesită operatie.
Cu stima,
Liliana
va multumesc mult pentru promptitudine si pentru răspunsurile dumneavoastră. Din păcate am văzut ca sunteţi din Bucureşti, putin cam departe. Am fost aici, in Iasi, la control si dupa cum a-ti spus, cele doua probleme ni s-au confirmat si aici. I s-a dat tratament cu Nurofen 400 pentru inflamatie, timp de o săptămână dupa care trebuie sa mergem sa îi facă o injectie cu cortizon in umăr iar daca va fi cazul se va repeta (maxim 3 injectii) dupa care se va hotărî dacă necesită operatie.
Cu stima,
Liliana
Buna seara!
Va rog sa ma scuzati ca intervin in discutie, insa este infinit mai importanta competenta (supra-specializarea) reala a chirurgului decat distanta fata de domiciliul pacientului.
Un chirurg cu mare experienta in artroscopia umarului va putea diagnostica mai fidel o anumita leziune.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Va rog sa ma scuzati ca intervin in discutie, insa este infinit mai importanta competenta (supra-specializarea) reala a chirurgului decat distanta fata de domiciliul pacientului.
Un chirurg cu mare experienta in artroscopia umarului va putea diagnostica mai fidel o anumita leziune.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Artroza sau ce poate fi?
- 7durere umar
- 20Artroza si leziune de menisc
- 0spondiloza sau artroza
- 4Piascledine si antiinflamatoare
- 0artroza cervicala
- 2Artroza in stare incipienta - exercitii fizice.
- 5Artroza patelo-femurala stg incipienta
- 5Artroza rotuliana incipienta + Lombosciatica
- 2artroza temporomandibulara dreapta
- 6artroza lombara
- 0tendon rupt - recuperare
- 2ruptura de tendon la genunchi
- 1Artroza glezna
- 1Gleznepseodoartroza pastraumatica a oaselor de la piciorul sting
- 1Artroza, tratament.
- 5Artroza la inceput. Mereu artroza duce la invalididate?Si chiar nu se poate face nimic impotriva ei?
Mai multe informații despre: Artroza ruptura de tendon rotulian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: