Gleznepseodoartroza pastraumatica a oaselor de la piciorul sting

14-12-2018
Gold5720p
Nu este medic/terapeut
Gold5720p
Buna seara, in 2008 am suferit un accident rutier, in care am fost diagnosticata cu pseodoartroza pastraumatica a oaselor de la piciorul sting.Accidentul a fost foarte grav tesuturile au fost distruse complete de pe picior plus la asta am purtat aparat Ilizarov timp de 4 luni, in tot acest timp oasele sau prins pe o parte, timp de 4 ani medicul ma purtat pe drumuri, venind de 2 ori pe an facindu-mi operatie cu anestezie totala, si imi punea gips apoi cind il scotea nici o schimbare la fel era piciorul pe o parte(mentionez ca am avut 3 operatii plastice, Imi lua piele de pe parte de sus a piciorului si imi punea jos).Apoi in ultimul am nestiind ce sa faca ma indreptat la un alt medic.Cind am ajuns acolo medicul ala Mia spus ca uitete la tine se usuca pielea pe os, respectiv el Mia facut o alta operatie plastica luîndu-mi piele de partea de jos a piciorului drept, respectiv Mia indreptat si oasele.Intrebarea mea este urmatoarea :La piciorul meu care a fost fracturat glezna a ramas umflata, deci talpa piciorului tot bine, anume partea de la glezna un pic in sus e umflata si asa si este de la accident.Medicul mi-a spus ca asa va ramine mereu.Eu m-am operat ultima oară la um spital pentru copii si deja împlinisem 19 ani si el a refuzat sa ma mai tina acolo.Respectiv am pierdut legătura.Daca știe cineva ce as putea face in asa situație?????
1 comentarii
0
18-12-2018, ora 10:53
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Raspunsul depinde, evident, de examinarea clinica directa si de studierea intregului dosar radiologic.
Este un caz complex, ce necesita o mare experienta in traumatologia gleznei si piciorului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cultură medicală - artrită vs artroză (explicații termeni)
  •