Piascledine si antiinflamatoare
Buna ziua,
Am artroza si medicul mi-a recomandat antiinflamatoare (Arcoxia) si Piascledine. De arcoxia stiu de la un coleg care a mai luat ptr dureri de spate, insa de Piascledine nu am auzit. Stie cineva detalii? este eficient?
Multumesc!
Am artroza si medicul mi-a recomandat antiinflamatoare (Arcoxia) si Piascledine. De arcoxia stiu de la un coleg care a mai luat ptr dureri de spate, insa de Piascledine nu am auzit. Stie cineva detalii? este eficient?
Multumesc!
4 comentarii
Da!!! Este extrem de eficient, fiind vorba despre fractiuni saponificabile de ulei de Avocado, pentru ajutarea regenerarii cartilajului articular.Multa sanatate!
Este bun, si eu il iau de ceva timp si durerile au cam disparut si nu mai sunt asa intense. In paralel fac si fizioterapie, insa sunt sigura ca si Piascledine m-a ajutat foarte mult.
Va multumesc pentru raspunsuri! As mai avea o intrebare privind durata tratamentului cu Piascledine, am inteles ca trebuie luat mai mult timp, cel putin 6 luni. As putea sa il iau si mai mult de atat? Oricum, sper sa se vada efectele cat mai repede, pentru ca Arcoxia nu il pot lua prea mult.
Multumesc!
Multumesc!
Buna Karolina,
Eu iau piascledine si doctorul mi-a recomandat sa iau 7-8 luni, apoi sa fac o pauza de 1-2 luni si sa reiau tratamentul.Am deja 5 luni de cand il iau iar rezultate s-au vazut din primele 3 luni, la mine cel putin. Multa sanatate iti doresc! sper sa te ajute raspunsul meu
Eu iau piascledine si doctorul mi-a recomandat sa iau 7-8 luni, apoi sa fac o pauza de 1-2 luni si sa reiau tratamentul.Am deja 5 luni de cand il iau iar rezultate s-au vazut din primele 3 luni, la mine cel putin. Multa sanatate iti doresc! sper sa te ajute raspunsul meu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Artroza sau ce poate fi?
- 13durere la glezna
- 34ruptura t supraspinos si probabil capului lung al bicepsului
- 3artroza-operatie?
- 20Artroza si leziune de menisc
- 3artroza calcaneana dreapta
- 0artroza cervicala si depresie, anxietate, atacuri de panica
- 0artroza cervicala
- 3artroza si munca pe teren
- 2artroza la glezna
- 5Artroza primitiva generalizata
- 5Artroza rotuliana incipienta + Lombosciatica
- 10crepitatii si durere coate
- 1Gleznepseodoartroza pastraumatica a oaselor de la piciorul sting
- 1Sciatica, discopatia lombara, Hernia de disc si artroza lombara.
- 8Frica pentru parinte.
- 1Artroza tratament
Mai multe informații despre: Artroza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: