fractura de humerus
buna ziua.multumesc pentru raspuns., vroiam sa stiu aproximativ timpu in care se recupereaza o fractura de humerus, , , , si cat de grava este, in sensul ca dupa scoaterea fixatorului cum o sa ma simt, si in cat timp o sa pot incepe lucrul., va multumesc.
4 comentarii
Buna seara!
Inca o data va raspund: depinde de tipul fracturii initiale, de tipul de tratament, de problemele cutanate, de sexul, varsta, ocupatia si toate antecedentele D-voastra.
In rest, mai sunt si factori ce depind de calitatea tratamentului actual.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Inca o data va raspund: depinde de tipul fracturii initiale, de tipul de tratament, de problemele cutanate, de sexul, varsta, ocupatia si toate antecedentele D-voastra.
In rest, mai sunt si factori ce depind de calitatea tratamentului actual.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
buna ziua.am avut un accident in care mi-am fracturat humerusu, am fost operat la o saptamana dupa accident, mi sa fixat in gips prima data, pentru ca eu nu eram decis unde sa fac operatia, apoi la operatie mi sa introdus un fixator extern, iara dupa o luna am facut o radiografie.si inca nu sunt urme de calus.este in intarziere mi sa spus, desi bratu simt ca mi sa intarit un pic.vreau sa stiu din ce cauza este aceasta intarziere, nu fumez, nu consum alcool, si nu am alte boli sau afectiuni.va multumesc.
bamir: vindecarea humerusului tine mult mai mult decat o luna, mai ales daca se asteapta vindcarea utilizand numai fixatorul extern. mult depinde si de tipul de fractura: cele simple transversale se vindeca mult mai lent decat cele in spirala unde suprafata de contact este mult mai mare. interesant ca au decis sa urmeze un tratament exclusiv cu fixator extern insa necunoscand natura fracturii, si mai ales a partilor moi deasupra fracturii, nu pot pronunta daca s-ar fi putut opera si cu alte metode sau nu
buna ziua. si eu am avut o fractura de humerus inchisa (col chirurgical cam asta a zis doctorul) si am fost operata anul trecut cu placuta phillos si 9 suruburi. mana s-a recuperat bine, miscari aproape normale. acum as vrea sa scot placuta dupa 1 an jumatate. la ce riscuri ma supun? va multumesc anticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2recuperare fractura humerus
- 9Fractura humerus drept
- 4fractura transversala humerus
- 7Fractura 1 3 medie diafiza humerala stanga
- 7Fractura humerus+disjunctie acromio-claviculara
- 3Control fractura
- 0Fractura supracondiliana humerus cu deplasare
- 3Fractura diafiza humerus, pareza nerv radial
- 0Fractura supracondiliana humerus drept.
- 4Fractura humerus+paralizie nerv radial
- 0Fractura humerus 1/3 distal
- 0Hemoleucograma dupa fractura humerus cap si col
- 6Fractură cominutivă 1/3 proximală humerus drept
- 0Fractură humerus stâng
- 0Fractura cuminutivă humerus 1/3 medie dreapta
- 1Fractura de humerus
- 2Fractura humerus in accident + pareza nerv radial post operatorie
- 3Fractura humerus
Mai multe informații despre: fractura de humerus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: