Rog pareri tratament depresie

13-12-2022
DanielaSer
Nu este medic/terapeut
DanielaSer
Buna seara.La sfarsitul lui iulie am suferit un episod de depresie majora, anxietati mixte tulburere alimentara, insomnie.Am avut un necaz cu baiatul meu si am incercat sa ma sinucid.Singura am mers la spital dupa 7 ore de mers pe jos prin oras, fara tinta.Nu a fost prima incercare de suicid.Au mai fost alte 3:(Am fost internata 11 zile si luam un tratament mai usor.Apoi am avut pana acum...4 recaderi, cu tot tratamentul luat.Momentan sunt in probe cu o schema noua pentru 2 saptamani care m-a dat peste cap de tot.Dorm haotic, noaptea vreo 4 ore, apoi ziua in 2-3 randuri iar cateva ore plus ca am o stare de tristete fara motiv, pe care nu o aveam inainte de noul tratament.Mentionez ca am si HTA pentru care iau Tertensif, Phisyotens(de doua ori pe zi).Actala schema de tratament este:
Venlaflaxina 0.75mg dimineata, Venlaflaxina 0.35 la pranz.
Gabapentina de 100 mg dimineata si pranz, Gabapentina 300 mg.seara.
Olanzapina 5mg, 1/2 pastila seara.
Clonazepam 0.5mg 1 pastila seara.
Acutil 1 pastila seara
.Rivotril si Imovane cate o pastila seara.
Ma simt la pamant cu oboseala, stare de tristete fara motiv...nu imi vine sa vbnici cu sotul, vreau sa stau in lumea mea.
Ce parere aveti?Mai e cineva in situatia mea?
Va multumesc.
3 comentarii
1
13-12-2022, ora 20:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna seara. Cred ca trebuie crescut antidepresivul. Vorbiti cu medicul.
1
14-12-2022, ora 11:26
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Vorbiti cu medicul si relatați-i cu lux de amănunte orice schimbare de dispoziție, iar odată cu tratamentul mergeți si la psihoterapie pentru schimbarea modului de gândire depresiv si o rezolvare mai rapidă a depresiei.
1
23-08-2023, ora 10:18
Hipnoterapeut
Identitate neconfirmată
Hipnoterapeut
Buna zziuuaa! Hipnoterapeut, ppot sa tte ajjut fara pretentii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul