Depresie majora de 5 ani
Am 30 de ani si de 5 ani ma chinuiesc cu depresia. Fel de fel de tratamente unele bune altele fara efect. La inceput am facut spasmofilie am urmat mult timp tratament cu calciu intravenos. Apoi atacuri de panica groaznice care includeau: amorteli in cap, maini, picioare...ameteli, pierderi de echilibru, imi fugea pamantul de sub picioare, greata, dureri de cap etc. Am umblat la o groaza de medici si singurele probleme au fost o lipsa de calciu si la testul EEG in modul relaxat nu am avut nici o relaxare. In prezent fac tratament cu carbamazepina 1/4 si anxiar dimineata iar seara carbamazepina 1/4, anxiar 1, onelar 1, zolpidem 1 si injectii refen pt ca am si spondiloza cervicala si reumatism. Ma intreb depresia aceasta va trece vreodata?
6 comentarii
Are perioade de remisie, dar o puteti tine sub control cu medicatie si psihoterapie.
Sanatate multa!
Sanatate multa!
Bună ziua.
Dacă nu va simțiți bine cu acest tratament, mergeți din nou la medicul curant. Poate fi necesara schimbarea schemei de tratament. În paralel puteți face psihoterapie cognitiv-comportamentala.
Dacă nu va simțiți bine cu acest tratament, mergeți din nou la medicul curant. Poate fi necesara schimbarea schemei de tratament. În paralel puteți face psihoterapie cognitiv-comportamentala.
Rezultate bune se obțin combinând medicația cu psihoterapia cognitiv-comportamentală. E necesar să vă schimbați modul de gândire și percepție și să câștigați competențe în a gestiona situațiile întâlnite astfel încât să nu vă mai afecteze.
Deja de 2 sapt fac acest tratament si nu simt nici o imbunatatire...ameteli grave si agitatie...care sa fie de vina duloxetina, lorazepam, zolpidem sau carbamazepina? Deja imi pierd puterile..
Rezultatele apar în 2-4 săptămâni. La unii pacienți efectul poate întârzia. Dacă după 4 săptămâni nu observati nicio ameliorare, mergeți la medicul curant.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Depresie majora.
- 3Depresia majoră
- 3Cat timp este necesar ca tratamentrul sa isi faca efectul la opersoana cu depresie majora?
- 1Depresie majora
- 6In cat timp o sa sa faca efectul abilify
- 3Rog pareri tratament depresie
- 6Depresie Majora Anxioasa
Mai multe informații despre: depresia majora
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: