RMN cerebral intrerupt pentru reprogramare cu substanta de constrast
Buna ziua,
Am fost programat zilele trecute pentru un RMN cerebral + angio in urma unei recomandari la un consult neurologic de rutina. In timpul investigatiei, procedura a fost intrerupta, spunandu-mi-se ca este necesara re-efectuarea acestui RMN cu substanta de contrast, fara nici o alta informatie relevanta. Sunt un pic ingrijorat gandindu-ma la ce insemna acest parcurs si daca asta este un indiciu al unei probleme medicale mai complicate. Nu ma stiu suferind de nimic si nu am nici o manifestare care sa atraga atentia.
Imi dau seama ca nu sunt multe date, si ca cel mai bine ar fi sa stau linistit pana la efectuare RMN-ului cu substanta de constrast, dar as fi recunoscator pentru orice informatie.
Va multumesc
Am fost programat zilele trecute pentru un RMN cerebral + angio in urma unei recomandari la un consult neurologic de rutina. In timpul investigatiei, procedura a fost intrerupta, spunandu-mi-se ca este necesara re-efectuarea acestui RMN cu substanta de contrast, fara nici o alta informatie relevanta. Sunt un pic ingrijorat gandindu-ma la ce insemna acest parcurs si daca asta este un indiciu al unei probleme medicale mai complicate. Nu ma stiu suferind de nimic si nu am nici o manifestare care sa atraga atentia.
Imi dau seama ca nu sunt multe date, si ca cel mai bine ar fi sa stau linistit pana la efectuare RMN-ului cu substanta de constrast, dar as fi recunoscator pentru orice informatie.
Va multumesc
1 comentarii
Nu e niciun pericol. Substanta de contrast se foloseste ca sa se vada vasele de sange mai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3glioblastom multiform in urma unui RMN
- 0Ce inseamna ventricul marit ?
- 0interpretare RMN cerebral
- 2IRM cerebral
- 5Rezultat Rmn cerebral. Rog ajutor.
- 1Interpretare RMN cerebral
- 0Ajutatima va rog - mic depozit de hemosiderina de circa 4-5mm subcortical parietal stang
- 1Interpretare RMN cerebral!
- 2RMN cerebral
- 0Interpretare rmn cerebral
- 0Interpretare RMN cerebral
- 0Interpretare RMN CEREBRAL
- 7Pe RMN a iesit ca am atrofie corticala. Ce boala psihica arata aceasta atrofie?
- 0Dureri de cap - cauze, tratament
- 1Chist talamic
- 0De ce la RMN și tomograf cerebral mi-a ieșit totul normal?
- 0RMN pentru niște dureri de cap pe care le aveam deja de 3 luni
- 0Rog o părere referitor la rezultatul RMN
- 2Interpretare Rmn, va rog frumos!!
- 0Întrebare: ce inseamna leziuni sechelare supratentoriale frontal si temporo-pariental dreapta
Mai multe informații despre: RMN cerebral
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: