Interpretare RMN, va rog urgent
Concluziile unui RMN la un adolescent de 16 ani _leziuni demielinizante în substanță alba subcortical frontal dreapta, infracentimetrice_aspect nespecificat. Îngroșare discrete parcelare ale mucoasei sinusurilor etmoido maxilare. Deviație de sept nazal. V_as ruga o interpretare a acestor rezultate deoarece sunt tare îngrijorată. Mulțumesc!
1 comentarii
Buna ziua.Si eu doresc o interpretare a unui rmn fetita 4ani si 7 luni.A avut pareza faciala pe partea dreapta, am facut rmn 3T IRM cerebral nativ, l-a vazut un dr neurolog-pediatru si a zis ca o ok insa fetita deseori se plange ca o doare capul pe dreapta si ochiul drept.Ea si-a revenit fara medicamente dar la rmn a iesit spot in hipersemnal FLAIR, T2 fara anomali in difuzie, in substanta albz subcorticala superficiala frontal stanga de 3mm, pasajAICA bilateral in vecinatatea pachetului acustico-facial bilateral, ingrosare neobstructiva a mucoasei cornetului nazal inferior bilateral., fara stigmate de sangerare endocraniene si fara alte anomali de semnal la nivelul encefalului intra si supratentorial si o usoara dilatare de spatii perivasculare Virchow-Robin.Concluzia :spot demielinizant nespecific frontal stang de 3mm, aspect normal al sistemului ventricular.E ceva grav, trebuie sa mai facem ceva investigatii?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Interpretare RMN cerebral
- 0interpretare rmn cerebral
- 6Interpretare rmn
- 0RMN interpretare
- 2Rezultat RMN
- 1Interpretare RMN cerebral!
- 0Rog interpretare rezultat RMN cerebral
- 0Interpretare RMN fetita de 5 ani
- 1Rezultat RMN
- 1Interpretare RMN cerebral
- 0Interpretare RMN CEREBRAL
- 7Pe RMN a iesit ca am atrofie corticala. Ce boala psihica arata aceasta atrofie?
- 3De ce tulburările psihice nu se vad la tomograf sau la RMN?
- 0Ma puteți ajuta cu o interpretare RMN?
- 0Interpretare rezultat RMN
- 0Dureri de cap
- 0IRM Cerebral nativ
- 3RMN cerebral+coloană cervicală
- 0RMN? O parere va rog
- 2Rmn
Mai multe informații despre: RMN cerebral
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: