arefam in sarcina

Buna ziua,
sunt insarcinata in 4 saptamani si 5 zile si de vreo 4 zile am avut scurgeri maronii accentuate si de o raceala respiratorie. Doctorul ginecolog mi-a dat Arefam 200mg de 2 ori pe zi. dupa aceste 4 zile scurgerea s-a oprit.
Vreau sa intreb daca acest Arefam poate dauna in vreun fel copilului. Mentionez ca mi-a dat tratament pentru 10 zile.
multumesc frumos
sunt insarcinata in 4 saptamani si 5 zile si de vreo 4 zile am avut scurgeri maronii accentuate si de o raceala respiratorie. Doctorul ginecolog mi-a dat Arefam 200mg de 2 ori pe zi. dupa aceste 4 zile scurgerea s-a oprit.
Vreau sa intreb daca acest Arefam poate dauna in vreun fel copilului. Mentionez ca mi-a dat tratament pentru 10 zile.
multumesc frumos
4 comentarii

Nu, Arefam este progesteron si nu-ti va dauna sarcinii, din contra, se pare ca ai avut o iminenta de avort si ginecologul ti l-a recomandat pentru mentinerea sarcinii.Stai linistita.Numai bine!

Buna ziua,
sunt insarcinata in 16 saptamani, datorita faptului ca sarcina este foarte joasa, doctorul mi-a recomandat Arefam pe cale orala de 2 ori pe zi si repaus la pat. Vreau sa stiu daca acest tratament este prescris bine.
multumesc frumos
sunt insarcinata in 16 saptamani, datorita faptului ca sarcina este foarte joasa, doctorul mi-a recomandat Arefam pe cale orala de 2 ori pe zi si repaus la pat. Vreau sa stiu daca acest tratament este prescris bine.
multumesc frumos

Buna seara!
In timpul sarcinii acest AREFAM pe ce cale se ia?
In timpul sarcinii acest AREFAM pe ce cale se ia?

Buna fetelor sunt noua pe aici, am si eu o itrebare ce se intampla daca intrerup arefamul pt 2-3 zile mentionez ca sunt insarcinata si nu am de unde sa-mi cumpar pt ca sunt in anglia.daca stie cineva va rog sa-mi raspunde-ti:) multumesc anticipat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lamictalul si orfirilul in timpul sarcinii?...+ operatie pe creier...
- 16elevit
- 27am luat doxiciclina in doza mare in saptamanile 4 sau 5 de sarcina
- 7roaccutane si sarcina
- 4Efectul metronidazolului asupra sarcinii
- 26Pot lua paluxetil ocazional in sarcina?
- 12arefam in sarcina
- 9A luat careva Roaccutane si a nascut apoi? E sanatos copilul?
- 8Antibiotice in timpul sarcinii
- 6rivotril in sarcina
- 4cipralex in sarcina?
- 0Nor Quin in sarcina ?
- 3Sotret si sarcina
- 1medicamente cu risc in sarcina
- 0despre sarcina
- 0Egilok in primele 5 saptamani de sarcina
- 0Pericol de malformatii?
- 4doxicilina este periculoasa in sarcina
- 4Sarcina și schizofrenia tratata cu abilify maintena
- 3Algocalmin în a 3-a săptămână sarcina
Mai multe informații despre: Sarcina saptamana 4 Medicamentele si sarcina scurgerile vaginale in sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: