analize proaste, bebelul poate fi afectat?
buna,
sunt noua pe forum si va urmaresc de ceva timp, am nevoie de un sfat in urmatoarea problema:
-sunt insarcinata in 9 saptamani (dupa 2 ani de tratamente pentru a ramane insarcinata) si acum a aparut o mare problema am facut analizele necesare si am un rezultat ingrijorator dupa spusele doctoritei si anume cytomegalovirus igg 16.70 pozitiv si cytomegalovirus igm 2.40 pozitiv.
-astept rezultatul la cel de al 2 rand de analize, dar Dr. mi-a zis ca e posibil sa fie nevoie de intreruperea sarcinii, ceea ce eu nici nu vreau sa aud.
aveti idee care ar pute fi cea mai buna interpretare a acestori valori?
La celelalte analize mi sa zis ca am imunitatea f. buna.
Aveti mai multe informatii, cazuri bune, rele.orice ?
exista o alta rezolvare decat cea drastica?
sunt noua pe forum si va urmaresc de ceva timp, am nevoie de un sfat in urmatoarea problema:
-sunt insarcinata in 9 saptamani (dupa 2 ani de tratamente pentru a ramane insarcinata) si acum a aparut o mare problema am facut analizele necesare si am un rezultat ingrijorator dupa spusele doctoritei si anume cytomegalovirus igg 16.70 pozitiv si cytomegalovirus igm 2.40 pozitiv.
-astept rezultatul la cel de al 2 rand de analize, dar Dr. mi-a zis ca e posibil sa fie nevoie de intreruperea sarcinii, ceea ce eu nici nu vreau sa aud.
aveti idee care ar pute fi cea mai buna interpretare a acestori valori?
La celelalte analize mi sa zis ca am imunitatea f. buna.
Aveti mai multe informatii, cazuri bune, rele.orice ?
exista o alta rezolvare decat cea drastica?
4 comentarii
Buna ziua.
Analize pentru cytomegalic ati facut si inainte de sarcina? Sau acestea sint singurele analize de cytomegalic pe care le aveti?
Analize pentru cytomegalic ati facut si inainte de sarcina? Sau acestea sint singurele analize de cytomegalic pe care le aveti?
da, sunt singurele analize de acest tip.
Cand am inceput tratamentele pentru a ramane insarcinata doctorita mi-a recomandat o serie de analize dar de alt tip (de hormoni, ovulatie...), fara importanta pentru bebe, erau doar sa se afle de ce nu am ramas niciodata insarcinata.
Va multumesc pentru intrebare si daca mai aveti si alte informatii va rog sa mi le spuneti.
Cand am inceput tratamentele pentru a ramane insarcinata doctorita mi-a recomandat o serie de analize dar de alt tip (de hormoni, ovulatie...), fara importanta pentru bebe, erau doar sa se afle de ce nu am ramas niciodata insarcinata.
Va multumesc pentru intrebare si daca mai aveti si alte informatii va rog sa mi le spuneti.
buna, revin acum 10minute m-am intors cu noile rezultate de la cel de al 2 lea rand de analize si au iesit bine si anume CMV igg 240 pozitiv si igm 0.345 negativ. sper sa fie bine in continuare
Am gasit un articol despre probabilitatile de transmitere in functie de stadiul infectiei, poate il aratati d-nei dr.
-------------*
Sper sa nu mai fie nevoie de el, numai bine!
(*modificat de admin)
-------------*
Sper sa nu mai fie nevoie de el, numai bine!
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sarcina-copil sanatos
- 191Dozarea TORCH
- 5CMV pozitiv.. risc in sarcina?
- 5toxoplasmoza si sarcina luna a doua
- 5ma poate lamuri cineva? sunt garvida in 22 de saptamini
- 6Interpretare rezultate Testul Torch
- 4risc pentru copil
- 9Un sfat va rog! TRIPLU TEST
- 4Interpretare analize, gravida in sapte luni
- 5Analize hormonale pt sarcina
- 8Urgent: se poate vedea metadona in sange dupa 4 luni?
- 3interpretare analize saptamana 34 sarcina
- 0frecvente lactobacili
- 1Analize trim 2
- 3întrebare examen microbiologic/microscopie/cultura(lamă)
- 0analiza beta hcg
- 7Am nevoie de ajutor/pareri/sfaturi, din experienta proprie
- 0Boala renala primul trimestru de sarcina
- 0Amniocenteza. E posibil sa sufere de T21.
Mai multe informații despre: analizele in timpul sarcinii riscuri pentru bebelus
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: