analize proaste, bebelul poate fi afectat?

24-07-2008
lacravio
Nu este medic/terapeut
lacravio
buna,
sunt noua pe forum si va urmaresc de ceva timp, am nevoie de un sfat in urmatoarea problema:
-sunt insarcinata in 9 saptamani (dupa 2 ani de tratamente pentru a ramane insarcinata) si acum a aparut o mare problema am facut analizele necesare si am un rezultat ingrijorator dupa spusele doctoritei si anume cytomegalovirus igg 16.70 pozitiv si cytomegalovirus igm 2.40 pozitiv.
-astept rezultatul la cel de al 2 rand de analize, dar Dr. mi-a zis ca e posibil sa fie nevoie de intreruperea sarcinii, ceea ce eu nici nu vreau sa aud.
aveti idee care ar pute fi cea mai buna interpretare a acestori valori?
La celelalte analize mi sa zis ca am imunitatea f. buna.
Aveti mai multe informatii, cazuri bune, rele.orice ?
exista o alta rezolvare decat cea drastica?
4 comentarii
0
24-07-2008, ora 00:00
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua.
Analize pentru cytomegalic ati facut si inainte de sarcina? Sau acestea sint singurele analize de cytomegalic pe care le aveti?
0
25-07-2008, ora 00:00
lacravio
Nu este medic/terapeut
lacravio
da, sunt singurele analize de acest tip.
Cand am inceput tratamentele pentru a ramane insarcinata doctorita mi-a recomandat o serie de analize dar de alt tip (de hormoni, ovulatie...), fara importanta pentru bebe, erau doar sa se afle de ce nu am ramas niciodata insarcinata.
Va multumesc pentru intrebare si daca mai aveti si alte informatii va rog sa mi le spuneti.
0
25-07-2008, ora 00:00
lacravio
Nu este medic/terapeut
lacravio
buna, revin acum 10minute m-am intors cu noile rezultate de la cel de al 2 lea rand de analize si au iesit bine si anume CMV igg 240 pozitiv si igm 0.345 negativ. sper sa fie bine in continuare
0
26-07-2008, ora 00:00
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Am gasit un articol despre probabilitatile de transmitere in functie de stadiul infectiei, poate il aratati d-nei dr.
-------------*

Sper sa nu mai fie nevoie de el, numai bine!

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Teste în timpul sarcinii (obligatorii, opționale, recomandate)
  • Analize și investigații în timpul sarcinii
  •