Risc de avort spontan?

07-10-2011
HNicoleta
Nu este medic/terapeut
HNicoleta
Buna ziua ma numesc Nicoleta, in urma cu 13 zile am decis impreuna cu sotul meu sa facem un copil, ca urmare nu ne-am mai protejat, din a doua zi pana azi am inceput sa am cateva simptome ca asi fi insarcinata ex:arsuri la stomac, foarte mici pofte, usoare ameteli, oboseala, urinari dese etc. toate bune pana azi la ora 9 cand am inceput sa simt usoare dureri abdominale specifice menstruatiei, ca mai apoi la cateva minute sa am sangerari vaginale dar si accentuari ale dureri, devenind insuportabile, eu ma simteam foarte slabita, ametita si tremuram de frig.Era un lichid rosu rosu usor inchis la de culoare.Tin sa specific ca aseara la 12 zile de la presupusa sarcina am facut un test de sarcina, pe ecranul carea cea de a doua liniuta a aparut, insa se vedea foarte foarte putin. Va rog frumos sa ma ajutati, oare exista riscul unui avort spontan datorita sangerarii si durerilor abdominale in caz ca sunt insarcinata??? va multumesc!
11 comentarii
0
07-10-2011, ora 14:40
Karla2
Nu este medic/terapeut
Karla2
Nu e vorba de nici un avort spontan. Durerile sunt specifice cm deoarece atunci se instaleaza embrionul. Asa ca stai linistita si sarcina usoara!
0
07-10-2011, ora 14:41
Karla2
Nu este medic/terapeut
Karla2
poti sa iei no-spa k sa te mai lase durerile. Si dute la medic sa te ia in evidenta si sa te consulte. Succes!
0
07-10-2011, ora 14:44
Karla2
Nu este medic/terapeut
Karla2
esti insarcinata daca a iesit a 2-a liniuta roz deschis, nu a iesit accentuata la fel k prima deoarece nu secreti prea mult HCG. nu este nici o problema.
0
07-10-2011, ora 16:49
HNicoleta
Nu este medic/terapeut
HNicoleta
Multumesc mult Karla2!!!
0
07-10-2011, ora 16:53
HNicoleta
Nu este medic/terapeut
HNicoleta
Sper din suflet ca totul sa fie Ok deoarece ne dorim mult un bebe.Multumesc!
0
07-10-2011, ora 16:54
Karla2
Nu este medic/terapeut
Karla2
daca vrei intra in clubul burticilor pe www.sarcinapesaptamani.ro...poti sa pui intrebari legate de sarcina si iti va raspunde repede o mamica. Apropo si eu sunt insarcinata in 14 sapt. Sarcina usoara!
0
07-10-2011, ora 17:08
HNicoleta
Nu este medic/terapeut
HNicoleta
Ms mult si tie la fel, tocmai citeam postarea ta de ieri, ma bucur ca gasesc o viitoare mamica disponibila sa ma sfatuiasca.
0
07-10-2011, ora 18:55
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Din ceea ce scrieti, nu e vorba de risc de avort, ci de iminenta de avort, daca nu cumva de avort constituit.
0
07-10-2011, ora 21:35
HNicoleta
Nu este medic/terapeut
HNicoleta
puteti sa imi dati mai multe detalii? va rog tare frumos!!!
0
07-10-2011, ora 23:07
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
O mare parte dintre sarcini se termina cu avort spontan, de multe ori atat de precoce incat pare o menstruatie, doar putin mai "zgomotoasa". Dupa trei zile de la acest incident (adica luni dimineata), faceti un nou test de sarcina pentru a vedea daca mai sunteti insarcinata. In cazul optimist in care nu ati pierdut sarcina, consultati medicul dv chiar luni. Este probabil sa va prescrie un tratament de mentinere a sarcinii.
0
08-10-2011, ora 11:52
HNicoleta
Nu este medic/terapeut
HNicoleta
va multumesc pentru sfaturi!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avorturile repetate și inexplicabile, mai frecvente la femeile cu un simț al mirosurilor corporale mai bun
  • Riscul de avort spontan este mai mare în lunile de vară
  • Temperaturile ridicate ar putea crește riscul de avort spontan
  • Examinarea placentei poate releva cu acuratețe mare cauza unei sarcini pierdute
  •