Risc de avort spontan?
Buna ziua ma numesc Nicoleta, in urma cu 13 zile am decis impreuna cu sotul meu sa facem un copil, ca urmare nu ne-am mai protejat, din a doua zi pana azi am inceput sa am cateva simptome ca asi fi insarcinata ex:arsuri la stomac, foarte mici pofte, usoare ameteli, oboseala, urinari dese etc. toate bune pana azi la ora 9 cand am inceput sa simt usoare dureri abdominale specifice menstruatiei, ca mai apoi la cateva minute sa am sangerari vaginale dar si accentuari ale dureri, devenind insuportabile, eu ma simteam foarte slabita, ametita si tremuram de frig.Era un lichid rosu rosu usor inchis la de culoare.Tin sa specific ca aseara la 12 zile de la presupusa sarcina am facut un test de sarcina, pe ecranul carea cea de a doua liniuta a aparut, insa se vedea foarte foarte putin. Va rog frumos sa ma ajutati, oare exista riscul unui avort spontan datorita sangerarii si durerilor abdominale in caz ca sunt insarcinata??? va multumesc!
11 comentarii
Nu e vorba de nici un avort spontan. Durerile sunt specifice cm deoarece atunci se instaleaza embrionul. Asa ca stai linistita si sarcina usoara!
poti sa iei no-spa k sa te mai lase durerile. Si dute la medic sa te ia in evidenta si sa te consulte. Succes!
esti insarcinata daca a iesit a 2-a liniuta roz deschis, nu a iesit accentuata la fel k prima deoarece nu secreti prea mult HCG. nu este nici o problema.
Sper din suflet ca totul sa fie Ok deoarece ne dorim mult un bebe.Multumesc!
daca vrei intra in clubul burticilor pe www.sarcinapesaptamani.ro...poti sa pui intrebari legate de sarcina si iti va raspunde repede o mamica. Apropo si eu sunt insarcinata in 14 sapt. Sarcina usoara!
Ms mult si tie la fel, tocmai citeam postarea ta de ieri, ma bucur ca gasesc o viitoare mamica disponibila sa ma sfatuiasca.
Din ceea ce scrieti, nu e vorba de risc de avort, ci de iminenta de avort, daca nu cumva de avort constituit.
puteti sa imi dati mai multe detalii? va rog tare frumos!!!
O mare parte dintre sarcini se termina cu avort spontan, de multe ori atat de precoce incat pare o menstruatie, doar putin mai "zgomotoasa". Dupa trei zile de la acest incident (adica luni dimineata), faceti un nou test de sarcina pentru a vedea daca mai sunteti insarcinata. In cazul optimist in care nu ati pierdut sarcina, consultati medicul dv chiar luni. Este probabil sa va prescrie un tratament de mentinere a sarcinii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3exista vreo capsula pt provocarea unui avort spontan?
- 4avort spontan
- 4Oare a fost avort spontan?
- 5avortul fetal in trimestrul 2
- 2Sarcina dupa un avort spontan finalizat prin chiuretaj
- 1Menstruatie la o saptamana dupa menstruatie.
- 326ce sanse am sa duc sarcina mai departe
- 1Intreruperea anticonceptionalelor dupa un avort spontan
- 3chiuretaj in urma unei sarcini oprite din evolutie si avortul spontan
- 15va rog mult sa ma ajutati - 6 avorturi spontane
- 9poate sa mai exista sarcina inca?
- 9am endometru de 7 fiind mult mai mic decat ar trebui sa fie
- 1avort spontan
- 1avort spontan
- 0Avort spontan ?
- 2Sangerare cu bucati cat pumnul de cheaguri de sange
- 0Avort spontan
- 0Evolutie oprita