Rinosinuzita si mai multe
Salut tuturor am si ue o problema in data de 31.08.2012 am fost la consultatie la orl dupa ce de vreo 1 luna aveam unele simptome si nu imi trecusera cu tratamentul de la doctorul de familie, si am fost chemat la spital pentru internare 8 zile pentru investigatii si tratament (rinosinuzita, epistaxis, sinuzita maxilo bilaterala) deja de la prima injectie incepusem sa ma simt mai bine am stat mi-am revenit nu total mi-a zis ca nu o sa imi treaca pana nu imi fac dantura acum dupa 3 saptamani au inceput sa imi revina simptomele, acestea fiind o tuse puternica de 1-2 ori pe zii cu expectoratii, senzatie ca am ceva in gat si trebuie sa trag aer puternic in piept de cateva ori pana, , se duce, , acel ceva dupa 10 sec aprox revenind iara aceea senzatie, am facut radiografie pulmonara, nimic activ, analize au iesit bune mai putin vsh, Dantura nu am apucat sa mi-o fac pentru ca am fost ocupat si imi e putin frica deoarece am, , sechele, , de la dentist.
Acum sunt foarte ingrijorat si nu stiu ce sa fac am luat sirop de brad, de patlagina si acum incerc cu miere de albine cu hrean si tusea o am deja de vreo 4 saptamani va rogh ajutatima cu niste raspunsuri, indrumari
Acum sunt foarte ingrijorat si nu stiu ce sa fac am luat sirop de brad, de patlagina si acum incerc cu miere de albine cu hrean si tusea o am deja de vreo 4 saptamani va rogh ajutatima cu niste raspunsuri, indrumari
2 comentarii
Am uitat sa mentionez ca fac sport, nu fumez, mananc echilibrat(sau mancam ca nu prea mai am daca acum numai pot face sport)
Fa-ti dantura Dragos pentru ca in zilele noastre vizitele la dentist nu mai sunt dureroase. Si-ti spune asta o fricoasa :)
Ce investigatii au facut ca sa constate sinuzita bilaterala?
Ce investigatii au facut ca sa constate sinuzita bilaterala?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7ajutati-ma am sinuzita cronica maxilara dreapta
- 21Sinuzita maxilo-faciala purulenta dreapta cu comunicare consecutiva, va rog, urgent!
- 63faringo, amigdalita cronica, deviatie de sept, sinuzita
- 7se poate ca sinuzita sa nu se vada la CT?
- 5sinuzita, alergie curent?
- 3sinuzita?
- 3motiv sinuzita frecventa
- 3dupa raceala, mi-a ramas flegam intre nas si gat SINUZITA?
- 1sinuzita si deviatie de sept
- 8sinuzita si uveita - sfaturi
- 5eu - sinuzita acuta, ea - sinuzita maxilara
- 3am fost diagnosticata in urma radiografiei saf cu opacifieresinus maxilar stang
- 1ce medicament fluidifica secretiile din sinuzita cronica?
- 2Sinuzita frontala
- 31Pret operatie sinuzita
- 1Sinuzita
- 6Sinuzita cronica. Punctie sau nu?
- 6Sinuzita
- 1Ajutati-ma! ameteli foarte mari, dureri de cap cu greturi, confuzie si nu pot suporta lumina
- 9Probleme Sinuzita !
Mai multe informații despre: Sinuzita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: