opacifierea sinusurilor - sinuzita.
totul a inceput acum aproape 2 luni de zile cand am ramas fara voce...am mers la 2 doctorite si mi au dat antibiotice, de gen augumentin si axycef plus siropuri pt gat.si imi trecea cateva zile, apoi iar ramaneam fara voce...si ieri am mers la ORL si dupa ce am facut o radiografie mi s a descoperit o sinuzita mai veche, laringita si cica si un viciu verbal, cum ca nu mi folosesc corzile vocale cand vorbesc ci benzile.mi s a dat un tratament care consta in bioparox, biorinil, fluconazol si spanil...si daca nu se vede nicio schimbare intr o saptamana mi a zis ca trebuie sa ma internez sa mi fac punctii...dar mi e frica, am auzit ca este foarte dureros, cu tot cu anestezie.nu este alt tratament care sa aiba efect??
6 comentarii
PS: diagnosticul de la radiografie a fost opacifierea sinusurilor fetei foarte accentuata la maxilarul drept..:|
la sinuzita, daca nu a mers cu antibiotice...trebuie punctie..:-(
doare punctia?? ca am auzit ca doare foarte tare cu tot cu anestezie... :-|...mie mi e tare frica de punctie...
mmm...nush cum sa-ti spun ca sa nu te sperii...Acum ceva ani sotul meu a facut punctie si intr-adevar a zis ca a fost dureros si destul de neplacut...Dar de atunci lucrurile au mai evoluat si cred ca la o clinica particulara buna(daca iti permiti)nu mai e chiar asa...Sper pt tn sa nu mai fie asa rau..
Buna ziua! Acum 5 zile am fost diagnosticata cu sinuzita, opacifiere totala a sinusului stang si in proportie de 75 % sinusul drept. Am primit un tratament cu antibiotice, dar presimt ca singura solutie va fi drenarea sinusurilor. Va rog sa-mi spuneti daca inafara punctiilor, se poate apela si la endoscopie pentru a remedia problema. Daca nu, cat de dureroasa e punctia, desi am inteles ca se foloseste si anestezia? Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10leucemia sau nu?
- 21sa fie sinuzita?
- 3la ce spital sa ma operez?
- 12Laringita?!
- 18Sinuzita... Cum folosesc aparatul de aerosoli?
- 4Aparat aerosoli
- 9Operatie de polipoza nazala+pansinuzita
- 5sinuzita.. chiurtaj cu sedare
- 1laringita trenanta
- 6Diferenta dintre rinosinuzita si sinuzita
- 3sinuzita cronica
- 1Cu ce sa fac inhalatii pt sinuzita cronica si laringita?
- 5Sinuzita, nas infundat
- 3cancer laringian
- 5Sinuzita dupa operatia de sept nazal
- 3am fost diagnosticata in urma radiografiei saf cu opacifieresinus maxilar stang
- 2am o sinuzita cronica de mult timp
- 1Rinita alergica hipertrofica sau sinuzita?
- 1Sinuzita cronica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: