Sinuzita. Dle Dr. Flueraru ce parere aveti despre acest tratament?

27-06-2019
mihhh55
Nu este medic/terapeut
mihhh55
Buna ziua! In urma unei radiografii S.A.F. am primit urmatorul diagnostic: https://ibb.co/Kh28bDB si tratament: sinupret acute, ketonal, bixtonim si omez. Dle Dr. Flueraru ce parere aveti despre acest tratament? Este ok pentru acest tip de sinuzita? Astept raspunsul dvs. si alte recomandari daca sunt necesare. Multumesc!
10 comentarii
0
28-06-2019, ora 10:03
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
din ce scrie.. NU.. nu este suficient
1. radiografie la radacina dintilor de sus de sub sinus
2 consult la stomatolog chirurg sau chirurgie maxilo-faciala
0
29-06-2019, ora 15:04
mihhh55
Nu este medic/terapeut
mihhh55
Va multumesc mult pentru raspuns! Am facut radiografie si luni urmeaza sa merg la consult la stomatolog chirurg.
0
01-07-2019, ora 16:38
mihhh55
Nu este medic/terapeut
mihhh55
Am fost la stomatolog cu radiografia: https://ibb.co/YbsBSSK si mi-a spus ca nu am nimic la sinusurile maxilare. Diagnosticul a fost pus pe baza acestei radiografii de sinusuri: https://ibb.co/NtcvsLb ( sper sa puteti vedea ceva). Astept parerea dvs. Multumesc!
0
02-07-2019, ora 08:34
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
asa se intampla când nu formulezi corect o intrebare
1 in prima postare trenbuiea sa atasezi radiografia..si iti spuneam ca nu vad nici urma de sinusita acolo
2 când descrii o problema.. initial descrii Simptomele..ce simti TU, ce te supara, ce te doare.
altfel nu stim ce tratatammm
diagnosticul de sinusita..e asa.. Vag si implica foarte multe forme de asa zisa sinuzita
0
02-07-2019, ora 11:47
mihhh55
Nu este medic/terapeut
mihhh55
Imi cer scuze, nu m-am gandit in acel moment sa postez radiografia. Simptomele sunt urmatoarele:
1 dureri de cap ce apar imediat de la aer conditionat sau putin curent
2 nas infundat in special dimineata, de obicei pe nara stanga nu pot respira normal
3 dimineata secretie vascoasa in nas( incolora) si gat cu mici urme de culoare, tot dimineata limba este incarcata si chiar daca o curat se incarca la loc pe parcursul zilei.
0
02-07-2019, ora 13:17
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
1. este nevralgie de nerv Trigemen la aer rece
2 o rinita hipertofica posibil intretinuta de un reflux gastro eosfagian
3 o Riino-faringita intretinuta de un reflux gastroi eosfagin in somn
sunt sute de postari pe forum unde explic cum afectiunile gastro intetinale si alimentatia incorecta seara afecteaza organele ORL
0
02-07-2019, ora 16:54
mihhh55
Nu este medic/terapeut
mihhh55
1 Am inteles, ma feresc cat pot de curent si ac
2 De ceva timp nu am mai consumat bauturi acidulate, alimente acre, prajeli, lapte dulce. Nu am arsuri sau dureri insa am vrut sa vad daca acestea sunt cauza pentru care am limba incarcata. Poate fi un reflux fara simptome?
3 La ORL mi s-a spus ca am gatul putin iritat. Cateodata sunt ragusita dimineata, iar daca ma trezesc in timpul noptii simt un gust acru in gura. O sa am grija ce mananc seara si la ce ora. Credeti ca m-ar ajuta Omez? Imi puteti recomanda altceva?Am citit din postarile dvs. evit dulciurile si fructele seara dupa cina.
0
02-07-2019, ora 22:12
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
gatul putin iritat. Cateodata sunt ragusita dimineata, iar daca ma trezesc in timpul noptii simt un gust acru in gura

acestea sunt semnele de reflux gastro eosfagian in somn
0
03-07-2019, ora 12:56
mihhh55
Nu este medic/terapeut
mihhh55
Ce imi recomandati sa fac pentru a scapa de acest reflux?
Tocmai ce am descoperit cateva pietricele iesind din amigdale, iar la apasare iese o secretie vascoasa, apoi amigdalele se micsoreaza.
0
03-07-2019, ora 13:22
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
citesti ce am scris pe forum despre Amigdalita cu caseum..acolo gasesti is regimul si ce trebuie sa faci
Consult si investiagtiila gastrologie.. obligatoriu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am sinuzită? - semne și simptome ce susțin diagnosticul
  • Sinuzita a fost asociată cu un risc crescut de boli reumatice
  •