Rinita hipertrofica

18-07-2020
MaryaBeatrix
Nu este medic/terapeut
MaryaBeatrix
Buna ziua Dl. Doctor Flueraru, am o rinita hipertrofica si reflux gastroesofagian in somn, un sfat daca se poate am probleme cu somnul foarte mari din cauza asta adorm relativ usor dar ma trezesc dupa 2-3 ore de somn si nu mai pot adormii, poate respiratia proasta nazala sa fie cauza ? Sau sa fie stresul din cauza bolii, ma gandesc ca dumneavoastra ati mai intalnit asa ceva si puteti sa ma ajutati, am frica ca daca nu dorm destul nu ma pot vindeca, si vreau sa va intreb daca colargol ar ajuta tinand cont ca am reflux..
5 comentarii
0
18-07-2020, ora 11:32
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Trebuie sa știți ca Omul respira cu Diafragma. Când burta e mare, balonări, ficat gras, gastrite.. S. A.. Probleme diafragma nu poate sa coboare în jos și da sufocarea
2. Consult gastrologie... Cu investigatii
3 ultima masa la 19.00.dupa care. Nimic.. Doar ceai cald mușețel. Fără zahar și un antiacid de supt la culcare
4. Vârstă, înălțime, kg sex???
0
18-07-2020, ora 13:18
MaryaBeatrix
Nu este medic/terapeut
MaryaBeatrix
Va multumesc de raspuns, am 27 de ani, inaltime 195 cm, 81 de kg, masculin, am avut balonari acum 1 luna jumate, am tinut regim foarte strict de atunci si balonarea s-a diminuat aproape de tot, dar refluxul tot este si mi-a inflamat si mai rau cornetele nazale..
0
18-07-2020, ora 15:17
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Regimul pentru digestie practic e toată viata
Nu mai consumi cu Oțet, lamai, citrice, acidulate... Deloc
Seara nu se consuma fructe și dulciuri..
E greu la 27 de ani. Dar asta e
Mănânci atent, câte un fel de mâncare ca să vezi ce deranjează stomacul
Să ai antiacide de supt cu tine mereu
Investigații amănunțite la gastro
Pentru nas. Colargol...
0
19-07-2020, ora 19:24
MaryaBeatrix
Nu este medic/terapeut
MaryaBeatrix
Va multumesc foarte mult, mai am inca o intrebare daca se poate, este posibil ca nasul blocat sa dea probleme de somn, nu am probleme de adormire dar ma trezesc foarte des si nu pot sa dorm mai mult de 2 ore constant, sa fie oare stresul cauzat de boala ?
0
19-07-2020, ora 20:54
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
aici e tot Secretul...
NU ghicesti cauza bolilor
Cauza boilor prebuie gasita..si tratata , doar in acest caz dispare problema.
nu tratezi doar simptomul
si din cate vad... cauza este Greselile in alimentatie si problemele gastro intestinale
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.