Hernie de disc?
Bună ziua!De aproximativ o săptămână ma confrunt cu dureri de spate în zona lombara și sunt foarte îngrijorat! M am apucat de sala de vreo doua săptămâni și am cam exagerat cu banda și cu greutățile și mai apoi au urmat durerile în partea lombara! Precizez ca am 22 de ani și nu am avut niciun fel de problema de sănătate pana acum! Am cam o săptămână de când am durerile și simt când apăs pe centru coloanei, aproape de fese pe centru durere! Acum s a mai diminuat puțin deoarece în timpul asta am mai luat nurofen forte și m am dat cu diclofenac și mi cedează durerea! Dar se pare ca tot persista! In zilele astea am resimțit o oarecare slăbiciune în picioare dar nu știu dacă ar putea fi de la spate sau de la faptul ca sunt o persoana foarte pesimista și fricoasa.. Ideea e ca pot merge, ma pot apleca, pot face orice fără probleme dar stau stresat pentru ca încă simt disconfortul ala la coloana și dacă merg foarte mult pe jos începe sa ma doară dar nu la modul durere de să nu mai pot merge dar simt un disconfort acolo.. Am încetat orice exerciții doar ce mai merg pe jos atat. Am fost ieri și am făcut o radiografie la bagdasar și fata de acolo spune ca pe radiografie oasele sunt perfecte ! Am început de aseară sa iau movalis și parca îmi ia durerea mai repede decât nurofen dar simt ca mi s a mutat durerea puțin mai jos pe ambele fese! Dar repet, nu este o durere ca să ma oprească din activitatea zilnica doar ca stau stresat cu hernia asta de disc, de nici nu mai dorm și nici sa mănânc nu mi vine! Va rog sa mi spună cineva care știe dacă ar fi vorba de hernie și operatie!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Dureri lombare cronice
- 4Durere lombara!!!
- 0Durere de spate in zona lombara
- 0Probleme coloana zona lombara !!
- 3dureri de spate
- 3durere solduri si zona lombara
- 4Amorteala maini, abdomen si dureri in zona lombara
- 5Interpretare radiografie coloana vertebrala toraco-lombo-sacrala+articulatii sacro-iliace
- 1Dureri in zona lombara
- 0Durere lombara
- 6Durere Spate
- 0Durere de spate
- 0Dureri de spate, abdomen si maxilar
- 3As dori sa aflu în care stadiu se află problemele mele reumatice
- 2Cat timp ma mai droghez? antiinflamator pt durere lombara
- 1Durere lombara
- 0Dureri zona lombara
- 0Dureri de spate după actul sexual
- 6Este vorba despre fibromialgie?
Mai multe informații despre: Durerile lombare Durerea lombara durere lombara