Rezultat imunohistochimie - interpretare urgent

Am primit rezultatul analizei imunohistochimice pt o alunita pe care am excizat-o, si doctorita mea este in concediu pt 3 sapt.
Va rog sa ma ajutati cu interpretarea! Nu mai pot nici dormi noaptea din cauza incertitudinii!
"Melan A- pozitiv, nu se pun in evidenta elemente melanocitare izolate demale sau ascensionate intraepidermal; S100 pozitiv; HMB45 pozitiv; Ki67~3%; MITF pozitiv nu se pun in evidenta elemente melanocitare izolate demale sau ascensionate intraepidermal.
CONCLUZII: Aspect morfologic si imunfenotipic de nev lentiginos displazic de 2.23 mm diametru maxim. Margini laterale la 1.05 si respectiv la 1.71; margine profunda la 1.2 mm."
Va rog sa ma ajutati cu interpretarea! Nu mai pot nici dormi noaptea din cauza incertitudinii!
"Melan A- pozitiv, nu se pun in evidenta elemente melanocitare izolate demale sau ascensionate intraepidermal; S100 pozitiv; HMB45 pozitiv; Ki67~3%; MITF pozitiv nu se pun in evidenta elemente melanocitare izolate demale sau ascensionate intraepidermal.
CONCLUZII: Aspect morfologic si imunfenotipic de nev lentiginos displazic de 2.23 mm diametru maxim. Margini laterale la 1.05 si respectiv la 1.71; margine profunda la 1.2 mm."
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Alunitele.. informatii, sfaturi
- 12alunite inestetice
- 8Am o cicatrice in zona pubiana
- 2alunita
- 3melanom malign gradul 4 dupa extirparea chirurgicala a unei alunite
- 3alunita mare
- 5Indepartare aluna de pe fata
- 2alunita asta e sanatoasa?
- 1Alunita mare
- 2Alunita - periculoasa sau nu?
- 1Angiom