Recomandare chirurg plastician/dermatolog bun pentru scoatere alunita pe fata?
Buna ziua,
Sunt din Cluj, am o alunita pe obraz (un nev) destul de mare, are un diametru de 5mm, iesita putin in relief si as cam scoate-o dar mi-e putin frica sa nu raman cu o cicatrice prea mare. Asa ca nu as merge pe mana oricui. Poate cineva sa-mi recomande un medic chirurg plastician sau un dermatolog bun, cu experienta in astfel de operatii? Sau daca cineva a mai trecut prin asa ceva si poate sa-mi dea orice sfaturi, as aprecia foarte mult.
Prefer pe cineva in Cluj, dar sunt dispus sa merg si in alte locatii daca dau de un medic bun.
Multumesc anticipat!
Sunt din Cluj, am o alunita pe obraz (un nev) destul de mare, are un diametru de 5mm, iesita putin in relief si as cam scoate-o dar mi-e putin frica sa nu raman cu o cicatrice prea mare. Asa ca nu as merge pe mana oricui. Poate cineva sa-mi recomande un medic chirurg plastician sau un dermatolog bun, cu experienta in astfel de operatii? Sau daca cineva a mai trecut prin asa ceva si poate sa-mi dea orice sfaturi, as aprecia foarte mult.
Prefer pe cineva in Cluj, dar sunt dispus sa merg si in alte locatii daca dau de un medic bun.
Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5alunita rupta
- 0Rezultat imunohistochimie - interpretare urgent
- 1Alunita excizata - imunohistochimie
- 0Am o alunita pe fata care ma deranjeaza.
- 1Alunita din piele???
- 1Alunita
- 1Alunita pe frunte
- 3Alunita cu potential cancerigen?
- 2Durere la cicatrice veche de 5 ani
- 1Alunita
- 1Excizia nev și limita de siguranta
- 2Excizie nevi / alunițe
- 4Excizie alunita
- 2Alunite proeminente / pete maronii
- 1Extracția alunitelor
- 0Rog interpretare rezultat examen histopatologic excizie 2 alunite