Alunita infectata
Buna ziua,
Prietenul meu are o alunita iesita in relief pe spate care avea undeva inauntrul ei un punct negru din acela ce contine puroi. A scos punctul negru acum 2 zile iar acum produce zilnic cate putin puroi, ca un cos, aparand si o mica roseata in jurul acesteia.
Exista motive de ingrijorare in ceea ce priveste evolutia acesteia intr-un melanom?...
Prietenul meu are o alunita iesita in relief pe spate care avea undeva inauntrul ei un punct negru din acela ce contine puroi. A scos punctul negru acum 2 zile iar acum produce zilnic cate putin puroi, ca un cos, aparand si o mica roseata in jurul acesteia.
Exista motive de ingrijorare in ceea ce priveste evolutia acesteia intr-un melanom?...
2 comentarii
Buna dimineata! Eu va recomand excizia leziunii tegumentare descrise ( nu stiu pe neve daca este alunita, adica nev, sau altceva )si examen histopatologic. Pentru excizie corecta si rezultat estetic postoperator satisfacator, va recomand sa mergeti la o clinica de chirurgie plastica. Numai bine
Buna,
eu o contrazic pe dna doctor...trebuie sa mergeti neaparat la un foarte bun doctor dermatolog care si opereaza...un doctor bun cu experienta in dermato-oncologie este dr Kaleshi la Institul Paulescu la piata 1Mai...este renumit pentru operatiile pe care le face...daca nu reusiti sa ajungeti la dansul ar mai fi un doctor care opereaza mult...dr Leventer. exista oricum un diagnostic prezumtiv care este dat de dr dermatolog si este mai departe confirmat prin examenul histopatologic, daca alegi un dr bun, ceea ce un plastician nu stie pt ca el este specializat pe altceva.
mult succes!
eu o contrazic pe dna doctor...trebuie sa mergeti neaparat la un foarte bun doctor dermatolog care si opereaza...un doctor bun cu experienta in dermato-oncologie este dr Kaleshi la Institul Paulescu la piata 1Mai...este renumit pentru operatiile pe care le face...daca nu reusiti sa ajungeti la dansul ar mai fi un doctor care opereaza mult...dr Leventer. exista oricum un diagnostic prezumtiv care este dat de dr dermatolog si este mai departe confirmat prin examenul histopatologic, daca alegi un dr bun, ceea ce un plastician nu stie pt ca el este specializat pe altceva.
mult succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Alunite.. cum se elimina?
- 2solarul si alunitele
- 7am mare nevoie de o lamurire...va rog!!
- 8Nu stiu ce este?
- 10Solarul si alunitele
- 7alunite - eliminare
- 1alunita
- 15pete pe corp
- 0alunita din carne pe sfarc...ajutor!
- 0alunite!
- 1varicela si alunitele
- 1Am rupt o alunita
- 1alunita atipica sau bolnava
- 3Alunita suspecta - mancarine
- 1Nev acromic
- 3Poate fi vorba de vreun tip de cancer de piele?
- 3Aluniță - dacă nu este nimic în neregulă de ce sa o scoatem?
- 4Alunita cazuta si refacuta?
- 2Umflatura dureroasa in locul unde am avut aluniță
- 2Alunita - cand apas iese ceva alb in partea de sus
Mai multe informații despre: Alunitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: