Rezultat analize
Buna dimineata.
In urma unor stari ciudate, la sfatul unui membru al familiei care are diabet, mi-am facut si eu un test de glicemie la un laborator. Rezultatul mi se pare suspect de normal. Limitele intre care se incadreaza normalul sint: 75-115 iar rezultatul meu, 95 (!!). Fix la mijloc.
Nu-mi doresc sa am diabet. Stiu ca este o boala parsiva care imbolnaveste tot in organism. Dar, chiar asa? Nici o abatere cit de mica? De asta mi se pare ciudat.
In urma unor stari ciudate, la sfatul unui membru al familiei care are diabet, mi-am facut si eu un test de glicemie la un laborator. Rezultatul mi se pare suspect de normal. Limitele intre care se incadreaza normalul sint: 75-115 iar rezultatul meu, 95 (!!). Fix la mijloc.
Nu-mi doresc sa am diabet. Stiu ca este o boala parsiva care imbolnaveste tot in organism. Dar, chiar asa? Nici o abatere cit de mica? De asta mi se pare ciudat.
1 comentarii
0
19-10-2015, ora 16:05
Dr. Rosculete Dinu Mariana
Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Bucuresti
Buna ziua. Valoarea glicemiei este in limitele normalului. Conform Ghidului American de diabet, orice valoare mai mare de 100 mg/ dl este anormala. Pentru certitudine, puteti verifica hemoglobina glicozilata(media glicemiilor in ultimele 3 luni) sau repetati glicemia pe nemancate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Oferta glucometre
- 10cortizol marit
- 1nivel de zahar ridicat numai dimineata si seara
- 2Suspect diabet!
- 1glucometru - risc infectie
- 2risc diabet
- 0Glicemie foarte mare
- 13Hipoglicemie?
- 2Glicemii ciudate
- 2Glicemia 90
- 7Valori glicemie anormale?