reumatism articular acut sau ceva mai grav?
buna ziua domnule doctor
sunt putin ingrijorata deorece de mai bine de o luna am niste dureri insuportabile..prima data au inceput la picioare..de la genunchi in jos..si apoi la maini.. mai ales dimineata ma trezesc cu aceste dureri care cu timpul au crescut in intensitate... Am vb cu medicul meu de familie care mi'a spus ca ar putea fi vorba de romatism articular acut si m'a trimis sa fac niste analize printre care cel mai important ASLO..am facut analizele si rezultatul a fost ca aslo este de 64 ul.mL...in aceasta situatie medicul mi'a spus ca e ok.. Atunci de unde durerile astea? Sa fie ceva mai grav?
multumesc mult
o seara placuta si multa sanatate
sunt putin ingrijorata deorece de mai bine de o luna am niste dureri insuportabile..prima data au inceput la picioare..de la genunchi in jos..si apoi la maini.. mai ales dimineata ma trezesc cu aceste dureri care cu timpul au crescut in intensitate... Am vb cu medicul meu de familie care mi'a spus ca ar putea fi vorba de romatism articular acut si m'a trimis sa fac niste analize printre care cel mai important ASLO..am facut analizele si rezultatul a fost ca aslo este de 64 ul.mL...in aceasta situatie medicul mi'a spus ca e ok.. Atunci de unde durerile astea? Sa fie ceva mai grav?
multumesc mult
o seara placuta si multa sanatate
4 comentarii
Stimata Doamna,
Consultati un reumatolog, deoarece aveti simptomele unei artrite de tip inflamator.
Nu disperati dar nici nu neglijati.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Consultati un reumatolog, deoarece aveti simptomele unei artrite de tip inflamator.
Nu disperati dar nici nu neglijati.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
buna ziua.As dori si eu sa imi spuneti ce reprezinta analiza de pct care mie la analize mi-a iesit mai mare decat normal adica0, 370si plt 385.Eu am avut o problema la picior acu un an jumatate am avut trei sferturi din muschi rupt si am facut tratament la techirghiol cu curent masaj etc Si vreau sa stiu daca de acolo poate fi deoarece pe mn inca ma doare si vroiam sa stiu e ceva legat de reumatism ??sau ce este?? si analiza la aslo mia iesit marita 250 uiml
buna ziua ma numesc luminita tarcaoanu am 50 de ani.Imi amortesc tot timpul mainile in special dimineata am si dureri groaznice cu stare de mancarime la nivelul degetelor.Sunt operata de febrom de 3 ani, acum urmez tratament endocrinologic cu Livial si osteocare, am facut consult cardiac nu sunt probleme, am mai facut tratament reumatologic cu Celebrex, movalis, ortanol, vit e am facut testul pentru oeteoporoza -densitometry = 0.937 am facut radiografii coloana, miini, ba este spondiloza cervicala, ba este poliartrita in final nu am o concluzie stau cu miinile tot timpul amortite.
In eventualitatea unui sfat va multumesc din suflet
In eventualitatea unui sfat va multumesc din suflet
Stimata Doamna,
Cu mare probabilitate este vorba despre o cervico-brahialgie, respectiv o durere a memberlor superioare ce este datorata unei probleme a coloanei vertebrale cervicale.
Consultati un neurochirurg.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Cu mare probabilitate este vorba despre o cervico-brahialgie, respectiv o durere a memberlor superioare ce este datorata unei probleme a coloanei vertebrale cervicale.
Consultati un neurochirurg.
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la schimbarea vremii - chiar nimic nu ajuta ?!
- 33de la 9 ani am fost diagnosticata cu reumatism
- 16Amigdale si reumatism
- 10ma doare articulatia genunchiului
- 23ma doare fiecare articulatie
- 4exista reumatism care sa influenteze aparitia nevritei optice?
- 3Cum se trateaza naturist reumatismul?
- 3Reumatism, dar de care?
- 1tratament reumatism
- 8Probleme la genunchi
- 7adenocarcinomul si fizioterapia
- 4Tumefierea articulatiilor
- 7ganglioni imflamati si reumatism
- 0reumatism ?
- 5Durere in palma
- 1Tratament reumatism articular acut infectios
- 2Boala cu afectare coxofemurala.
Mai multe informații despre: Reumatismul articular acut - RAA reumatismul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: