Reumatism
Buna ziua,
Va rog, daca se poate sa ma ajutati, tatal meu in varsta de 54 de ani are probleme cu articulatiile, la o perioada de 2-3 saptamani acestea i se umfla, se rosesc, are frisoane si dureri mari.De fiecare data este afectata alta parte a corpului(cot, incheieturi, degete, genunchi).El este plecat in Italia iar medici de acolo iau administrat Cortizon insa fara rezultate.Mentionez faptul ca sufera si de ulcer.
Mutumesc anticipat,
Raluca
Va rog, daca se poate sa ma ajutati, tatal meu in varsta de 54 de ani are probleme cu articulatiile, la o perioada de 2-3 saptamani acestea i se umfla, se rosesc, are frisoane si dureri mari.De fiecare data este afectata alta parte a corpului(cot, incheieturi, degete, genunchi).El este plecat in Italia iar medici de acolo iau administrat Cortizon insa fara rezultate.Mentionez faptul ca sufera si de ulcer.
Mutumesc anticipat,
Raluca
4 comentarii
Stimata Doamna,
Cu mare probabilitate este vorba despre o maladie reumatologica, de tip poliartrita.
Cortizonul are doar un efect limitat si o multime de reactii adverse.
Este extrem de important un consult reumatologic precis si un tratament de fond (nu cortizonic, care este doar un adjuvant temporar).
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
www.chirurgiapiciorului.ro
Ortoped cu supraspecializare franceza in Chirurgia Gleznei si a Piciorului
Cu mare probabilitate este vorba despre o maladie reumatologica, de tip poliartrita.
Cortizonul are doar un efect limitat si o multime de reactii adverse.
Este extrem de important un consult reumatologic precis si un tratament de fond (nu cortizonic, care este doar un adjuvant temporar).
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Va multumesc din suflet pentru raspunsul dumneavoastra, aveam mare nevoie de el.Probleme cea mai mare este ca el nu vine in curand in tara.imi puteti spune daca ii pot trimite ceva eu sa-i amelioreze durerile pana vine el si merge la un consult in Romania, va rog mult.
Multumesc mult,
Raluca
Va multumesc din suflet pentru raspunsul dumneavoastra, aveam mare nevoie de el.Probleme cea mai mare este ca el nu vine in curand in tara.imi puteti spune daca ii pot trimite ceva eu sa-i amelioreze durerile pana vine el si merge la un consult in Romania, va rog mult.
Multumesc mult,
Raluca
Stimata Doamna,
Trebuie sa intelegeti ca nu putem trata o boala atata timp cat nu cunoastem diagnosticul precis.
Este vorba despre boli cu totul deosebite, ce presupun tratamente tintite si nu simptomatice (antialgice, anti-inflamatorii), iar ulcerul contraindica un tratament aleatoriu.
Parerea mea este ca ar trebui sa consulte acolo un reumatolog (nu alta specialitate), chiar daca asta inseamna niste costuri...
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Trebuie sa intelegeti ca nu putem trata o boala atata timp cat nu cunoastem diagnosticul precis.
Este vorba despre boli cu totul deosebite, ce presupun tratamente tintite si nu simptomatice (antialgice, anti-inflamatorii), iar ulcerul contraindica un tratament aleatoriu.
Parerea mea este ca ar trebui sa consulte acolo un reumatolog (nu alta specialitate), chiar daca asta inseamna niste costuri...
Cu deosebita stima,
Dr. Marius Uscatu
Va multumesc mult, inteleg despre ce vorbiti si il voi convinge s ase duca acolo la medic
Raluca
Raluca
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Plasture contra durerii
- 4reumatism
- 10ma doare articulatia genunchiului
- 23ma doare fiecare articulatie
- 6Articulatie coxo-femurala umflata - sfaturi
- 1tratament reumatism
- 8Probleme la genunchi
- 6ce este reumatismul artro-inflamator?
- 0Nevralgie intercostala Vs. Reumatism cardiac
- 1Sarea de Bazna, un remediu pentru dureri reumatismale şi nu numai
- 3dureri de coloana si reumatism acut
- 4Reumatism pe nerv
- 1reumatologie, sciatica
- 7durere genunchi cand ploua sau scade presiunea
- 2Durere Reumatologica sau Musculara?
- 0reumatism ?
- 1Psoriazis, stomatita aftoasa si reumatism
- 1Tratament reumatism articular acut infectios
- 2Boala cu afectare coxofemurala.
Mai multe informații despre: reumatismul