Durere Reumatologica sau Musculara?
Buna ziua,
am o intrebare legata de felul in care simt niste dureri la articulatii precum 'febra musculara' dar este focalizata in zona inchieturilor, ca si cum as fi facut exercitu fizic intens. Durerea o resimt in articulatiile membrelor, in particular pe cele ale mainilor, degete, incheieturii mainii, umari si genunghi, aceste dureri sunt, in general pe partea stanga ceva mai intense, dar si durere cervicala de parca'as fi dormit stramb'. Zilele acestea am avut si niste plimbari ceva mai lungi, nu foarte alerte, cu pas normal, dar nu mi s-a intamplat ca acest gen de plimbare sa imi cauzeze pana acum asa durere. Oare sa fie vorba de poliartrita? Exista vre.un remediu pe care il pot lua fara prescriptie?
Ma puteti sfatuii ce ar trebui sa fac?
Va multumesc.
am o intrebare legata de felul in care simt niste dureri la articulatii precum 'febra musculara' dar este focalizata in zona inchieturilor, ca si cum as fi facut exercitu fizic intens. Durerea o resimt in articulatiile membrelor, in particular pe cele ale mainilor, degete, incheieturii mainii, umari si genunghi, aceste dureri sunt, in general pe partea stanga ceva mai intense, dar si durere cervicala de parca'as fi dormit stramb'. Zilele acestea am avut si niste plimbari ceva mai lungi, nu foarte alerte, cu pas normal, dar nu mi s-a intamplat ca acest gen de plimbare sa imi cauzeze pana acum asa durere. Oare sa fie vorba de poliartrita? Exista vre.un remediu pe care il pot lua fara prescriptie?
Ma puteti sfatuii ce ar trebui sa fac?
Va multumesc.
2 comentarii
Buna ziua!
Daca suferinta este legata de supra-solicitarea de tip mecanic (efort exagerat), nu cred ca este cazul sa va ingrijorati.
Luati-va o perioada de repaus relativ (minimum de eforturi) de 6-8 saptamani si cuantificati rezultatele.
Nu se pune problema de medicamente.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Daca suferinta este legata de supra-solicitarea de tip mecanic (efort exagerat), nu cred ca este cazul sa va ingrijorati.
Luati-va o perioada de repaus relativ (minimum de eforturi) de 6-8 saptamani si cuantificati rezultatele.
Nu se pune problema de medicamente.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere antebrat!
- 2Plasture contra durerii
- 3am dureri mari de muschi pe parte dreapta a corpului si de ceafa si imposibilitaea de a sta in soare
- 21durere picior si fasciculatii musculare
- 9ruptura musculara sau...??
- 6Am si eu o problema de vreo 4-5 ani cu picioarele
- 8rezultat osteodensiometrie calcai
- 9dureri musculare si articulare
- 7adenocarcinomul si fizioterapia
- 5viroza?
- 13genunchiul meu stang este in permanenta mult mai rece
- 7durere muschi in urma unei cazaturi
- 0cand m am ridicat din pat, am simtit o durere difuza intre omoplati
- 0febra musculara
- 1Dureri musculare